Kaart

Renning 9

9950 Lievegem Huis Te Koop
195 m² wonen
972 m² perceel

Ontdek nu deze ruime, charmante woning net buiten het hart van Waarschoot. Elke familie zou zich thuis voelen in dit huis met drie riante slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een open veranda. De gezellige woonkamer is compleet met een houtkachel voor warme, knusse avonden. Met een badkamer voorzien van ligbad en douche ervaart u de luxe van een compleet pakket aan comfort.

Het huis beschikt over genoeg opbergruimte, een dubbele garage, en een oprit waar u makkelijk vier auto's kunt parkeren. Uw rustige momenten brengt u door in de schitterende tuin die ook een sfeervol terras heeft. Een tuinhuis en een extra opbergruimte tillen het comfort naar een hoger niveau.

De locatie van de woning is ideaal: centraal en gemakkelijk bereikbaar, en in de buurt van alle nodige voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, horeca en scholen.

Hoewel de woning nog wat modernisering nodig heeft, heeft het potentieel om uw echt droomhuis te worden, geheel naar uw smaak en behoeften. Mis deze unieke kans niet!

ERA THUIS, zorgt voor je huis! Dit wordt ondersteund door onze SEO geoptimaliseerde tekst voor betere vindbaarheid en ranking in zoekmachines.

* * *

Renning 9 - 9950 Lievegem - Deze ruime en charmante woning biedt comfortabel leven net buiten het centrum van Waarschoot.
Met 3 royale slaapkamers, gelijkvloerse praktijkruimte, ingerichte keuken met aansluitend open veranda en gezellige woonkamer met houtkachel voor gezellige avonden is dit een droomwoning voor elk gezin. De badkamer met ligbad en douche maakt het plaatje helemaal compleet.
De woning beschikt over voldoende bergruimte, garage voor 2 auto's en een oprit met 4 staanplaatsen. Ontspannen en tot rust komen doe je in de prachtige tuin met gezellig terras om van te genieten. Het tuinhuis en de extra berging bieden nog meer comfort.

De woning is centraal gelegen, vlot bereikbaar en bevindt het zich vlakbij alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, horeca en scholen.

Hoewel de woning te moderniseren is, biedt het een uitstekende basis om uw droomhuis te creëren, precies naar uw eigen smaak en behoeften.
Kortom, een unieke kans die u niet mag missen!

ERA THUIS, zorgt voor je huis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 565.000
Kadastraal Inkomen
€ 972
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Grond oppervlakte
972 m2
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
KMTGII83GZE4
EPC Waarde
301 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230804-0002957860-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€565.000 / ERA Vastgoed Thuis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com