Home Huis 9950 Lievegem
Renning Tuinwijk 2
Kaart

Renning Tuinwijk 2

9950 Lievegem Huis
112 m² wonen
193 m² perceel
€269.000

Deze gezellige, halfopen woning in het hart van Waarschoot straalt warmte uit en biedt een doordacht ontwerp voor optimaal woongenot. De ideale ligging maakt deze charmante woning nog aantrekkelijker.

Binnen stapt u een sfeervolle woonkamer binnen, waar grote ramen een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de stadstuin onthullen. Deze goed onderhouden tuin is prachtig aangelegd, wat deze ruimte zowel rustgevend als verkwikkend maakt.

In de keuken is er meer dan voldoende bergruimte voor al uw kookbenodigdheden. Grenzend aan de keuken bevindt zich een gezellige eethoek, de perfecte plek om te genieten van maaltijden.

De woning heeft twee comfortabele, ruime en lichte slaapkamers, waardoor u kunt genieten van een rustgevende nachtrust na een drukke dag. Extra opbergruimte zorgt ervoor dat u gemakkelijk fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden kwijt kunt, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over ruimtegebrek.

Kortom, comfortabel wonen is nog maar het begin bij deze prachtige woning. Het biedt ook een unieke levensstijl in een gewilde omgeving. Mis deze kans niet om het huis van uw dromen te vinden in Waarschoot. Contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme en schoonheid van deze woning.

Bij ERA Thuis zorgen we voor uw huis!

* * *

Renning Tuinwijk 2 - 9950 Lievegem - Gezellige Halfopen Woning met Prachtige Stadstuin in Waarschoot
Deze charmante halfopen bebouwing verwelkomt u met zijn warme uitstraling en doordachte ontwerp, perfect voor wie op zoek is naar comfortabel wonen op een ideale locatie.
Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een sfeervolle woonkamer. Grote ramen laten natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de mooi aangelegde stadstuin.
De keuken biedt voldoende opbergruimte om al uw culinaire benodigdheden op te bergen. Een eethoek grenzend aan de keuken biedt een gezellige plek.
De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers, deze zijn ruim en licht, perfect om te ontspannen na een lange dag.
Daarnaast is er extra opbergruimte beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over ruimtegebrek, want deze woning voorziet in al uw behoeften.
Kortom, deze mooi onderhouden woning biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook een unieke levensstijl in een gewilde omgeving. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden in het hart van Waarschoot. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en schoonheid van deze prachtige woning.

ERA Thuis, zorgt voor je huis!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
193 m2
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
-7K2-SIOHJEW
EPC Waarde
319 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240327-0003192246-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€269.000 / ERA Vastgoed Thuis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com