Home Te Koop Huis 9950 Lievegem
Weststraat 111
Kaart

Weststraat 111

9950 Lievegem Huis Te Koop
150 m² wonen
917 m² perceel

Deze woning in Lievegem, die klaar is voor renovatie, bevindt zich in een rustige en serene omgeving. Omringd door groen en gelegen in een vredige buurt, biedt deze plek de perfecte kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

De huidige woning heeft veel potentieel voor renovatie, waarbij je de vrijheid hebt om elk aspect van het ontwerp naar eigen smaak in te richten. Als je liever helemaal opnieuw begint, is er ook genoeg ruimte op het perceel om een prachtige halfopen nieuwbouwwoning te bouwen, compleet met alle moderne gemakken die je maar kunt wensen.

Dit is een unieke kans om jouw droomhuis te creëren in het betoverende Lievegem. Of je nu kiest voor een renovatie of voor een nieuwbouwproject, je kunt hier zeker genieten van de rust, privacy en prachtige natuur die Lievegem te bieden heeft.

Met ERA Thuis, is je huis in goede handen!

* * *

Weststraat 111 - 9950 Lievegem - Te renoveren woning gelegen in een omgeving die rust en sereniteit uitstraalt. Omgeven door groen en gelegen in een buurt die bekend staat om zijn vredige ambiance, is dit de perfecte plek om thuis te komen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Lievegem.

De huidige woning biedt tal van mogelijkheden voor renovatie, waarbij u uw eigen stempel kunt drukken op elk aspect van het ontwerp. Of als u de voorkeur geeft aan een geheel nieuwe start, is er voldoende ruimte op het perceel om een prachtige halfopen nieuwbouwwoning te realiseren, met alle moderne voorzieningen die u wenst.

Deze woning in Lievegem biedt een unieke kans om een droomhuis te creëren in een betoverende omgeving. Of u nu kiest voor renovatie of nieuwbouw, één ding is zeker: hier kunt u genieten van rust, privacy en de prachtige natuurlijke omgeving die Lievegem te bieden heeft.

ERA Thuis, zorgt voor je huis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 279.000
Kadastraal Inkomen
€ 185
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
917 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
4XK0N6U1CQTL
EPC Waarde
825 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240320-0003183174-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€279.000 / ERA Vastgoed Thuis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com