Home Te Koop Huis 2275 Lille
Kerkepad 58
Kaart

Kerkepad 58

2275 Lille Huis Te Koop
242 m² wonen
975 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze instapklare gezinsvilla in Wechelderzande, gelegen op een perceel van ongeveer 975 vierkante meter. Deze energiezuinige woning met B-label combineert tijdloze stijl met moderne voorzieningen zoals een nieuwe keuken, een verwarmd zwembad en een charmant eiken bijgebouw.

Binnenin de villa vind je een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht en een gezellige pelletkachel. De halfopen keuken, volledig vernieuwd in 2023, is uitgerust met een natuurstenen werkblad, inductiekookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser en veel kastruimte. Daarnaast heeft de woning een praktische berging, een wasruimte met extra douche en een inpandige garage met automatische poort.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele wastafel, ligbad, toilet, douche en waskoker. De derde slaapkamer is opgesplitst en heeft een trap naar een van de twee zolders, die is omgebouwd tot een vierde slaapkamer.

De prachtig aangelegde tuin is een echt hoogtepunt, met een verwarmd zwembad, een eiken bijgebouw en een ruim terras met een elektrische zonneluifel. De woning is volledig omheind en zeer rustig gelegen in een eenrichtingsstraat, maar toch dichtbij het centrum.

Extra kenmerken van deze woning zijn de zonnepanelen met een vermogen van 7.000 Wp, een regenwaterput van 5.000 liter die is aangesloten op de toiletten en de buitenkraan, en een alarmsysteem voor extra veiligheid.

* * *

Kerkepad 58 - 2275 Lille - Instapklare gezinswoning op perceel van +/- 975m² te Wechelderzande!
Deze energiezuinige (B-label) tijdloze villa omvat o.a. woonkamer, nieuwe keuken, berging, 3 à 4 slaapkamers, badkamer, wasplaats met douche, inpandige garage, zolderruimte, verwarmd zwembad en eiken bijgebouw. Deze eigendom is zeer rustig gelegen in een éénrichtingsstraat, doch op wandelafstand van het centrum.

Indeling:
Gelijkvloers:
We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De hal geeft enerzijds toegang tot een aparte bureau en anderzijds tot de ruime woonkamer met gezellige pelletkachel. Veel lichtinval door de grote ramen achteraan. Halfopen keuken die in 2023 volledig vernieuwd is, deze is geïnstalleerd met natuurstenen werkblad, inductievuur, combi oven, ijskast, vaatwasmachine en veel kastruimte. Praktische berging met aansluitend de wasplaats die voorzien is van een extra douche. Inpandige garage met automatische poort.

Eerste verdieping:
Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers terug, alsook een ruime badkamer geïnstalleerd met dubbele lavabo, ligbad, toilet, douche en wasschacht. De 3e slaapkamer is opgedeeld en voorzien van een trap naar één van de twee zolders die is afgewerkt als vierde slaapkamer.

Tuin:
De fraai aangelegde tuin is voorzien van een zwembad dat verwarmd wordt met een warmtepomp wat ideaal is in combinatie met de aanwezige zonnepanelen. De eigendom is volledig omheind en voorzien van een charmant eiken bijgebouw. Op het ruime terras is het op ieder moment genieten dankzij de elektrische zonneluifel.

Bijzonderheden:
- Energiezuinige woning (EPC B) met zonnepanelen met vermogen van 7.000 Wp
- Regenwaterput 5.000l met aansluiting op toiletten en buitenkraan
- Rustig gelegen éénrichtingsstraat vlakbij het centrum
- Verwarmd zwembad met warmtepomp en eiken bijgebouw
- Alarm Documenten EPC Bodemattest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
975 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
YUG-I343VV1V
Makelaar Code
04/15649
EPC Waarde
198 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240222-0003151866-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€595.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com