Kaart

2275 Lille Huis Te Koop
223 m² wonen
720 m² perceel
3 slaapkamers

Deze instapklare en ruime woning, gebouwd in 2003, is afgewerkt met kwalitatieve materialen en voldoet aan alle huidige normen. Het huis is energiezuinig en zeer goed onderhouden. Het ligt op loopafstand van het centrum van Lille, dicht bij winkels, openbaar vervoer, eetgelegenheden en gemakkelijk bereikbaar via de E34 en andere hoofdwegen.

De woning beschikt over een inkomhal, een gezellige leefruimte met parketvloer en gashaard, een volledig uitgeruste keuken met eiland, een badkamer, drie slaapkamers (waarvan één met ensuite dressing), een bureau, een apart toilet, een inpandige garage, een wasplaats/berging, een zolder en een prachtig aangelegde en omheinde tuin.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal met ingebouwde kasten. De leefruimte heeft veel natuurlijk lichtinval en staat in verbinding met de keuken. Vanuit de erker krijgt u een mooi uitzicht op de tuin. De eerste verdieping bevat een ruime hal die kan dienen als bureauruimte. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel.

De woning heeft recente renovaties ondergaan, waaronder de keuken in 2014, maatwerk in 2019 en de badkamer in 2022. Andere kenmerken zijn rolluiken, screens, conforme elektriciteit en een EPC van 251 kWh/m². Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een ruim en modern huis dat voldoet aan de hedendaagse standaarden.

* * *

Instapklare en ruime woning afgewerkt met kwalitatieve materialen.
Deze recente, energiezuinige woning werd gebouw in 2003, is super goed onderhouden, voldoet aan de huidige normen en werd afgewerkt met kwalitatieve materialen.
Ligging: Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Lille met alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, eetgelegenheden, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de E34 vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, dressing, bureau, apart toilet, inpandige garage, wasplaats/berging, zolder en tuin.
Beschrijving: U betreedt deze instapklare woning via de inkomhal met ingemaakte kasten onder de trap en komt toe in de leefruimte. In de leefruimte werd gekozen voor een parketvloer, wat in combinatie met het natuurlijk lichtinval en de gashaard een zeer aangenaam gevoel geeft. De leefruimte staat in interactie met de volledig geïnstalleerde keuken met eiland. De erker brengt het buiten gevoel naar binnen en biedt ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Langs de keuken ligt de berging/wasplaats, voorzien van douche. Op de eerste verdieping vindt u allereerst een zeer ruime hal waar eventueel bureauruimte kan ingericht worden. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan één voorzien van ensuite dressing. De badkamer is hypermodern en uitgerust met een inloopdouche en dubbele lavabo. Tot slot is er nog een apart toilet, stockagezolder en inpandige garage met automatische poort aanwezig. Om dit geheel compleet te maken is de tuin volledig aangelegd en omheind, heerlijk om te vertoeven.
Voor wie opzoek is naar een ruime woning die volledig voldoet aan de hedendaagse standaarden, is hier aan het juiste adres.
- Renovaties: keuken (2014), maatwerk (2019), badkamer (2022) - Tuin volledig aangelegd- Rolluiken + screens- Elektriciteit conform - EPC: 251 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
720 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
6GX37-U27SBB
Makelaar Code
137427
EPC Waarde
251 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€595.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com