Kaart

2275 Lille Huis Te Koop
152 m² wonen
691 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante vrijstaande gelijkvloerse woning, ideaal gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Lille. Met een totale oppervlakte van 691 m² biedt deze woning een ruime leefruimte van 33,5 m² met keramische tegelvloer en een open keuken van 16,5 m², uitgerust met een kookplaat, dampkap, koelkast en dubbele spoelbak. Daarnaast beschikt de woning over vier slaapkamers, variërend in grootte van 7,5 m² tot 17 m², en een badkamer met douche in bad, enkele lavabo op meubel en een toilet.

Extra opslagruimte is voorzien in de vorm van een koele berging met ingemaakte kasten en een ruime berging/wasplaats. De eerste verdieping herbergt een grote zolderruimte van 95 m², die gemakkelijk kan worden omgevormd tot extra slaapkamers.

Buiten biedt de woning een overdekt terras van 27 m² aan de keuken, een carport van 24 m², een garage van 25 m² en een tuinberging van 10 m². De woning is voorzien van 20 zonnepanelen, rolluiken en vliegenramen, en heeft een kruipruimte onder de volledige woning.

Wat betreft stedenbouwkundige inlichtingen: er is een vergunning aanwezig, evenals een verkavelingsvergunning. Er is geen voorkooprecht en er zijn geen maatschappelijke herstelmaatregelen opgelegd. De woning bevindt zich in een woongebied.

* * *

Vrijstaande gelijkvloerswoning met 4 slaapkamers op 691 m².
Gelegen nabij het centrum van Lille op wandelafstand van school en winkels in een kindvriendelijke buurt.
Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet. Leefruimte van 33,5 m² op keramische tegel. Open keuken van 16,5 m² voorzien van: - kookplaat - dampkap - koelkast - dubbele spoelbak Koele berging met ingemaakte kasten. Nachthal met 4 slaapkamers: - Slaapkamer 1: 17 m² - Slaapkamer 2: 14 m² - Slaapkamer 3: 7,5 m² - Slaapkamer 4: 7,5 m² met ingemaakte kast. Badkamer met: - douche in bad - enkele lavabo op meubel - toilet Ruime berging/wasplaats (met achterinkom).
Eerste verdieping: Grote zolderruimte van 95 m² nuttige ruimte. (Door het plaatsen van een vaste trap kunnen hier nog enkele slaapkamers voorzien worden.)
Tuin: Overdekt terras aan keuken van maar liefst 27 m². Carport van 24 m². Garage van 25 m². Tuinberging van 10 m².
Bijzonderheden: 20 zonnepanelen Rustig gelegen Kruipruimte onder volledige woning Rolluiken + vliegenramen
Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning aanwezig, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen maatschappelijke herstelmaatregel opgelegd, woongebied.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
691 m2
Bewoonbare oppervlakte
152 m2
Referentie
9MPKYNM4NV85
Makelaar Code
1317949
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€399.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com