Home Te Koop Huis 2275 Lille
Brydenbachlaan 9
Kaart

Brydenbachlaan 9

2275 Lille Huis Te Koop
235 m² wonen
332 m² perceel
4 slaapkamers

Brydenbachlaan 9 - 2275 Lille - Deze charmante pastoriewoning (half open bebouwing) is uitstekend gelegen, daar de woning zich bevindt in een nieuwe, rustige en kindvriendelijke buurt. Deze ideale ligging combineert dus rust, groen en privacy met alle voordelen van het wonen aan een centrum.
De woning is gelegen in een nieuwe woonwijk in Wechelderzande. Binnen deze verkaveling ligt ze op het einde van een doodlopende straat. Hierdoor is het zeer rustig wonen zonder enig verkeer. Via de inkomhal, die voorzien is van een apart gastentoilet, betreden we de leefruimte met een zeer open karakter. De leefruimte bestaat uit een zithoek, een eetplaats en een open leefkeuken met een prachtig uitzicht op de tuin. Aansluitend bij de keuken bevinden zich de berging en de garage. De eerste verdieping bestaat uit een afgewerkte badkamer en 2 slaapkamerswaarvan 1 met bijhorende dressing. Via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping. Deze biedt opnieuw 2 slaapkamers met een apart toilet.
De woning werd volledig sleutel-op-de-deur afgewerkt. Dit betekent dat alle schilderwerken, tuinaanleg, afwerking trappen/binnendeuren en de nodige accessoires voorzien zijn. Het exterieur van de woning zal nog gekaleid worden.
Het gaat hier om een BEN woning (bijna energieneutrale woning) Dit betekent dat er voordelige premies aan de woning verboden zijn. Zo krijgt je 5 jaar lang 100% van de onroerende voorheffing terugbetaald.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
332 m2
Bewoonbare oppervlakte
235 m2
Referentie
8499420210417184838
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2021
€450.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com