Kaart

4830 Limburg Huis
12 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Kasteel Ommerstein, met een geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw, werd tussen 1999 en 2007 grondig gerenoveerd met luxueuze, duurzame materialen, waarbij een modern ontwerp en art-deco invloeden werden gecombineerd met klassieke elegantie.

De entreehal leidt naar een kantoor, een ontvangstkamer en een eetzaal, beide met open haard, een volledig uitgeruste Obumex-keuken en een multimediaruimte. De eerste verdieping, bereikbaar met zowel trap als lift, biedt vier suites, elk met eigen dressing en badkamer. De zolder kan dienen als woon- of werkruimte. Toegankelijk via de oudste deel van het kasteel is een dakterras dat uitkijkt over het domein.

Een gewelfde kelder herbergt een wellnessruimte met sauna, fitnessruimte, twee jacuzzi's en een wijnkelder. Daarnaast is er een apart appartement voor het personeel voorzien van een slaapkamer, zitkamer, keuken, badkamer en dressing.

Het kasteel is gevestigd op een landgoed van 13,5 hectare dat in 1810 door een bekende tuinarchitect is aangelegd. Het beschikt over een verwarmd buitenzwembad en buitendouche, toegankelijk vanuit de wellnessruimte en het terras.

Neem voor meer informatie contact op met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87. De aandelen van de vennootschap die het eigendom bezit, worden te koop aangeboden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

De geschiedenis van Kasteel Ommerstein uit de 18e eeuw gaat tot de 13e eeuw terug. Tussen 1999 en 2007 werd het kasteel volledig gerenoveerd en voorzien van de meest luxueuze en duurzame materialen (modern ontwerp met art- deco-invloeden in een klassieke elegantie).
De ontvangsthal geeft toegang tot een bureau, een ontvangstsalon en een eetzaal met open haard, een volledig uitgeruste Obumex-keuken en een multimediasalon, eveneens met open haard. De 1ste verdieping kan bereikt worden via de trap of een lift en biedt 4 suites, met eigen dressing en badkamer. De zolder kan gebruikt worden als woon- of werkkamer. Het oudste gedeelte van het kasteel, de toren, geeft toegang tot een dakterras met uitzicht over het domein. In de gewelfde kelder, een wellnessruimte met sauna, fitness, 2 jacuzzi’s en een wijnkelder. In een aparte vleugel van de kelder is er een appartement voor inwonend personeel met slaapkamer, zitkamer, keuken, badkamer en dressing.
Het kasteel is omgeven door een park van 13,5 ha, aangelegd door een gerenommeerd tuinarchitect in 1810. De tuin werd voorzien van een verwarmd buitenzwembad en een buitendouche, die zowel vanuit de wellnessruimte als vanop het buitenterras bereikbaar zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.
Hierbij worden de aandelen van een vennootschap die het eigendom bezit, te koop aangeboden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
--NPD22TXR4T
Makelaar Code
4233293
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com