Kaart

4830 Limburg Huis Te Koop
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze woning is gelegen op een toplocatie nabij Quartier Blue en biedt de nieuwe eigenaren de mogelijkheid om te renoveren volgens hun eigen smaak. Gebouwd met duurzame materialen, beschikt het huis over ongeveer 533 m² bewoonbare oppervlakte op een exclusief zuidwestelijk gericht perceel van ongeveer 2600 m².

Op de begane grond vindt u een entreehal met garderobe en toilet, een lichte woonkamer met houten vloeren en een Louis Seize open haard afgewerkt in marmer, een eetruimte met natuurstenen vloeren en een volledig ingerichte keuken. De eerste verdieping bevat vier slaapkamers en twee badkamers. Er is ook een ruime zolder en gedeeltelijke kelder, die beide veel mogelijkheden bieden.

Qua energie-efficiëntie hoeft er niets aangepast te worden en het EPC is B! Het terrein omvat ook een zwembad, een jeu-de-boulesbaan en een gezellig zomerhuisje.

Ondanks de nabijheid van het historische centrum van Hasselt, biedt deze woning veel privacy en bevindt het zich op loopafstand van restaurants en winkels. De snelwegen zijn slechts 10 minuten rijden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.

* * *

Uitzonderlijk gelegen woning gebouwd met duurzame materialen en te herinrichten naar eigen believen, op wandelafstand van Quartier Blue met een bewoonbare oppervlakte van ± 533 m² op een uniek Zuid-West georiënteerd perceel van maar liefst ± 2600 m².
De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal met vestiaire en toilet, lichtrijke leefruimte met parketvloeren en Louis Seize open haard afgewerkt in marmer, eetruimte op natuursteen en ingerichte keuken. De eerste verdieping biedt plaats voor 4 slaapkamers en twee badkamers. Verder is er een ruime zolderverdieping aanwezig die tal van mogelijkheden biedt, de woning is tevens gedeeltelijk onderkelderd.
Aanvullend: Energetisch moeten er geen aanpassingen gebeuren, EPC: B! In de tuin ligt een zwembad, petanquebaan en nog een gezellig zomerhuisje.
Gelegen op een boogscheut van het historische centrum van Hasselt biedt dit eigendom zeer veel privacy en is het toch gelegen op wandelafstand van de restaurants en winkels. De snelwegen liggen op ca. 10 minuten rijden.
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
GGGOUU6Y8AEM
Makelaar Code
5584113
EPC Waarde
198 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com