Home Te Koop Huis 3210 Linden
Lindestraat 30
Kaart

Lindestraat 30

3210 Linden Huis Te Koop
368 m² wonen
1.325 m² perceel
6 slaapkamers

Deze ruime villa in Linden, gelegen in de Lindestraat, is perfect onderhouden en bevindt zich op een perceel van 13 are 25 centiare. Het pand biedt aan de voorkant een royale praktijkruimte van 70m², ideaal voor een groepspraktijk, en aan de achterkant een privéwoning.

De privéwoning heeft een oppervlakte van 306m² en bestaat uit een inkomhal, woonruimte, keuken, berging, een slaapkamer en een douchekamer op de begane grond. De eerste verdieping biedt via een ruime nachthal toegang tot vijf grote slaapkamers, een studeerkamer en een badkamer. Er is ook een zolderluik dat toegang geeft tot een grote bergzolder.

Het praktijkgedeelte, dat altijd als dokterspraktijk heeft gediend, heeft een aparte ingang en is uitgerust met een wachtkamer, een dokterskabinet, drie aparte behandelkamers en een toilet.

De woning is volledig onderkelderd met een oppervlakte van 215m², verdeeld in verschillende kelderruimtes en een grote garage die bereikbaar is via de automatische poort aan de achterkant van de woning.

Buiten zijn er parkeerplaatsen aan de voor- en achterkant, een zonnig terras (deels overdekt) en een tuin op het zuiden.

Als u op zoek bent naar een ruime, solide woning die u ook kunt gebruiken voor uw vrije beroep, en dat op een toplocatie op fietsafstand van Leuven, neem dan contact op met Jan Schrijvers. Extra informatie (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, etc.) is beschikbaar om te downloaden.

* * *

Lindestraat 30 - 3210 Linden - Deze ruime, goed onderhouden villa te Linden, is gelegen in de Lindestraat op een perceel van 13 are 25 centiare en heeft vooraan een ruime praktijkruimte van 70m² (ideaal voor groepspraktijk) en achteraan een privé woonst. De privé woonst van 306m² bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een een inkomhal, de leefruimte, de keuken, de berging, de eerste slaapkamer en een douchekamer. Op de eerste verdieping hebben we via de riante nachthal toegang tot de 5 grote slaapkamers, de bureaukamer en de badkamer. Er is tevens nog een zolderluik dat toegang geeft tot de grote bergzolder.

Vooraan aan de woning is er nog een afzonderlijke ingang naar het praktijkgedeelte dat altijd gediend heeft als dokterskabinet en voorzien is van een wachtkamer, een dokterskabinet, drie afzonderlijke behandelingsruimtes en een toilet.

De woning is volledig onderkelderd, oppervlakte 215m², ingedeeld in verschillende kelderruimtes en de grote garage die bereikbaar is via de automatische poort achteraan de woning.

Verder zijn er vooraan en achteraan parkeerplaatsen, is er een zonnig terras (waarvan een gedeelte overdekt), en kan u achteraan nog van de zuidgerichte tuin genieten.

Bent u op zoek naar een ruime, degelijke woning, die u tevens kan gebruiken in combinatie met een vrij beroep, en dit op een top-locatie op fietsafstand van Leuven, dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) kan U hier downloaden ↓

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 730.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
1.325 m2
Bewoonbare oppervlakte
368 m2
Referentie
3DS9BWW9RGHA
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€730.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com