Home Huis 3210 Linden
Rozenveldstraat 4
Kaart

Rozenveldstraat 4

3210 Linden Huis
177 m² wonen
641 m² perceel
2 slaapkamers
€435.000

Op zoek naar een rustig gelegen eengezinswoning in een verkeersarme wijk? Immo3000 heeft deze prachtige woning uit 1979 te Linden in de aanbieding.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De ruime, L-vormige woonkamer biedt een gezellige zithoek, bar en een grote eetplaats, met veel natuurlijk licht dankzij de talrijke ramen. De keuken is voorzien van een eigen eethoek met uitzicht op de tuin.

Gelijkvloers bevinden zich ook twee slaapkamers, perfect voor wie liever geen trappen beklimt. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafel en toilet. Bovendien is er een volledig geïsoleerde zolder aanwezig.

Een niveau lager vind je de afgewerkte kelder, ideaal als hobby- of kantoorruimte. De inpandige garage met elektronische poort geeft toegang tot de verzorgde tuin waarin een ruime overdekte garage/tuinhuis staat.

Deze woning wordt verwarmd op mazout en is volledig voorzien van dubbele beglazing. Gelegen in een residentiële wijk van Linden, heb je alle voorzieningen zoals winkels, dokter, scholen en recreatie op wandelafstand. Ook Leuven bevindt zich vlakbij (5 km) en is gemakkelijk te bereiken met auto, fiets of openbaar vervoer.

Ben je geïnteresseerd in deze budgetvriendelijke woning? Neem contact op met Immo3000 via info@immo3000.be of bel naar 016/603000 voor een afspraak.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rozenveldstraat 4 - 3210 Linden - Ben je op zoek naar eengezinswoning gelegen in een bijzonder rustige wijk enkel voorbehouden voor plaatselijk verkeer? Dan heeft Immo3000 deze woonst in Linden uit het jaar '79 te koop voor jou.
Gelijkvloers : naast de inkomhal met gastentoilet en vestiaire heb je vervolgens een zeer ruime living in L-vorm met zithoek, bar en aansluitend grote eetplaats, met veel licht door de vele ramen. De keuken beschikt over een eigen gezellige eethoek met uitzicht op de tuin.
Verder vindt men op de gelijkvloers twee slaapkamers, ideaal voor wie geen eindeloze trappen wil doen. In de badkamer vind je een ligbad, wastafel en een toilet. Ook heeft deze woning ook nog een volledig geïsoleerde zolder.
Gaan we een verdiep lager komen we in de afgewerkte kelder met voldoende ruimte en een extra hobby of kantoorruimte. De inpandige garage met elektronische garagepoort geeft uit op de verzorgde tuin. In de tuin zelf vinden we nog een ruime overdekte garage/tuinhuis.

Verwarming gebeurt via mazout en verder is deze woning volledig voorzien van dubbele beglazing.
Deze budgetvriendelijke woonst bevindt zich in een residentiële wijk van hartje Linden, met alle faciliteiten (winkels, dokter, school, ontspanning, sport, ...) op wandelafstand. Leuven is eveneens vlakbij (5 km) en zeer vlot bereikbaar met auto, fiets of openbaar vervoer.

Benieuwd naar deze woning?
Vraag jouw bezoek aan via info@immo3000.be of bel voor een afspraak op 016/603000.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.470
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
641 m2
Bewoonbare oppervlakte
177 m2
Referentie
3WHJVSZ6ZJUT
Makelaar Code
2024_LIN227
EPC Waarde
258 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240314-0003177085-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€435.000 / Immo 3000
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com