Home Te Koop Huis 3210 Linden
Kortestraat 6-Bus-B
Kaart

Kortestraat 6-Bus-B

3210 Linden Huis Te Koop
3 slaapkamers

Op zoek naar een instapklaar huis dat recent is gebouwd en mooi afgewerkt? Deze woning heeft het allemaal, inclusief een open keuken, eetkamer en woonkamer. Een handige bergruimte biedt plek voor je wasmachine en droger en bevat de cv-installatie, waterontharder en een Renson ventilatiesysteem.

Het huis beschikt over 2 toiletten, 3 slaapkamers en een badkamer. Geniet van de zuidgerichte tuin en het terras, perfect voor zonnige dagen. Daarnaast zijn er 2 parkeerplaatsen inbegrepen, wat een grote meerwaarde is voor deze woning. De energie-efficiëntie is uitstekend met een E-peil van E50.

Deze woning maakt deel uit van een recent complex van 7 huizen, het is een gesloten type huis. Het bevindt zich op een toplocatie, slechts 2 minuten verwijderd van het centrum van Linden. Alle faciliteiten zoals openbaar vervoer, winkels, een tandartspraktijk, dokterspraktijk, apotheek, kine en scholen zijn vlakbij. Bovendien ligt het op 5 minuten lopen van het bos, een prachtig wijndomein en de kasteelhoeve.

Dit huis is in nieuwe staat en komt onmiddellijk beschikbaar na het passeren van de notariële akte. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit top huis! Ideaal voor wie op zoek is naar een moderne, goed gelegen woning.

* * *

Kortestraat 6-Bus-B - 3210 Linden - Recente instapklare en prachtig afgewerkte woning te koop. Omvat : open keuken - eetruimte - living, berging met plaats voor wasmachine en droogkast, cv installatie, waterontharder, ventilatiesysteem Renson, enz. 2 WC's, 3 slaapkamers, badkamer, zuidgerichte tuin en terras.
Inclusief 2 autostaanplaatsen in de parkeerruimte wat zeker een meerwaarde is! Epeil = E50
Alles in "nieuwe staat"! Deze woning maakt deel uit van een recent complex van 7 woningen waarvan deze woning er één is van het gesloten type. Deze woning is gelegen op 2 minuten van het centrum van Linden, vlakbij het openbaar vervoer, winkels, tandarts, dokterspraktijk, apotheker, kine, en scholen die zich in het centrum bevinden.
Op 5 minuten stappen van het bos, het prachtige wijndomein en de kasteelhoeve. Een echte aanrader, gelegen op een topligging. Na het verlijden van de notariële akte is de woning uiteraard onmiddelijk beschikbaar. Topwoning !!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2015
Referentie
QUJ8ZG8A5EEZ
Makelaar Code
spir440
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€449.500 / Ardes Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com