Kaart

2547 Lint Huis Te Koop
133 m² wonen
323 m² perceel
2 slaapkamers

Gerenoveerde woning (127m²) voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers, aangelegde tuin en garage met sectionale poort op toplocatie te Lint!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, centraal, residentieel en rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, garage, polyvalente ruimte, nachthal, masterbedroom, badkamer, gastenkamer, douchekamer, kelder en tuin.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal, voorzien van gastentoilet. Deze geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte op terracotta en is voorzien van een gashaard. Voorts de open en hyper-geïnstalleerde keuken, deze is voorzien van kwalitatieve toestellen en hoogwaardige afwerking. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte van de woning, met een prachtige masterbedroom en een ruime gastenkamer, beiden met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een bad-in-douche combinatie, toilet en wasmeubel en er is alsook een aparte douchekamer. De woning is ook voorzien van een bijgebouw met garage met sectionale poort en aansluitend een polyvalente zolderruimte die tal van mogelijkheden biedt! Tot slot heeft hebben we de prachtig aangelegde tuin.
Kortom: Recentelijke gerenoveerde woning (127m²) geniet van hoogwaardige afwerking en is voorzien van alle comfort, op toplocatie te Lint!
Bijzonderheden: - toplocatie- recentelijk gerenoveerd (2018)- open-bebouwing- Cv-installatie HR condensatie (2018)- geïsoleerd dak- Garage met sectionale poort- ruim perceel (324m²)
EPC 359Kwh/m² jaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
323 m2
Bewoonbare oppervlakte
133 m2
Referentie
VZRE3CTS8I89
Makelaar Code
142088
EPC Waarde
359 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€495.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com