Kaart

2547 Lint Huis Te Koop
228 m² wonen
438 m² perceel
5 slaapkamers

Ruime woning (228m²) voorzien van 4-5 slaapkamers, twee kantoorruimtes (zelfstandige activiteiten) met mogelijkheden en ruime zolder en dubbele garage, die mogelijkheden biedt (magazijn/werkhuis/atelier) op toplocatie te Lint!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, residentieel, rustig maar toch centraal, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, polyvalente ruimte (2), badkamer (1), nachthal, masterbedroom, twee gastenkamers, badkamer (2), zolder, dubbele garage en tuin.
Omschrijving: U betreedt de woning via de lichtrijke inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met openhaard en grote raampartijen. De deels-geïnstalleerde keuken geeft uit op de polyvalente ruimte met aansluitend de eerste badkamer, die voorzien is van douche-in-bad en wasmeubel. Het gelijkvloers voorziet in twee kantoorruimtes/polyvalent voor zelfstandige activiteiten. Via de trap komt u in het slaapgedeelte van de woning met een ruimte masterbedroom, twee gastenkamers en de tweede ruime badkamer met douche-in-bad en wasmeubel. De woning is voorzien van een ruime zolder die mogelijkheden biedt. De ruime oprit geeft uit op de aangelegde tuin met terras en de dubbele garage met handmatige poorten. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als atelier of magazijn.
Kortom:  Ruime woning (228m²) die tal van mogelijkheden biedt op toplocatie te Lint voor grote gezinnen of zelfstandige activiteiten.
Bijzonderheden:- toplocatie- dubbele garage- gebouw voor gemengd gebruik (kantoor/zelfstandige activiteit)- geïsoleerd dak- EK-conform
EPC: 386 Kwh/m²jaarVg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
438 m2
Bewoonbare oppervlakte
228 m2
Referentie
0J2TYA30003X
Makelaar Code
144500
EPC Waarde
386 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€395.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com