Home Te Koop Huis 3350 Linter
Geldenakenstraat 41
Kaart

Geldenakenstraat 41

3350 Linter Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze gerenoveerde hoekwoning in Linter, die ook als handelspand kan fungeren, kan van jou zijn vanaf de voorgestelde prijs. Voel je vrij om een bod te doen! De commerciële ruimte is uitgerust met een handige opslagruimte en is verbonden met een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als bar met twee aparte toiletten. De woonruimte achter de winkel bestaat uit een leefruimte, zitplaats, eetplaats en open keuken, en bevat een eerste badkamer op de begane grond. Een overdekt terras biedt een prachtig uitzicht op de tuin op het zuiden, met zij-ingang en een mancave in de achtertuin. Boven bevinden zich vier slaapkamers en een tweede badkamer. Deze woning biedt tal van mogelijkheden voor wie zowel een bedrijfsruimte als woongelegenheid zoekt.

* * *

Geldenakenstraat 41 - 3350 Linter - DE PRIJS IS EEN VANAF PRIJS! DOE EEN BOD! Gerenoveerde hoekwoning met handelspand te Linter.
In het mooie Linter bevindt zich dit handelspand met woonst. De handelsruimte heeft een praktische berging en staat in verbinding met een multifunctionele ruimte, momenteel ingericht als bar met afzonderlijk 2 toiletten. De ruimte achter de winkel is ingedeeld in een leefruimte, zitplaats, eetplaats en open keuken. Er is tevens een eerste badkamer op het gelijkvloers. Vanop het overdekt terras heb je een mooi zicht op de zuidgerichte tuin met een uitweg op de zijkant en een mancave in de achtertuin. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een tweede badkamer. Dit pand biedt vele mogelijkheden voor wie op zoek is naar een handelspand en een woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
8YL08MDQR7WT
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com