Home Te Koop Huis 3350 Linter
Heidestraat 91
Kaart

Heidestraat 91

3350 Linter Huis Te Koop
175 m² wonen
3 slaapkamers

Dit aantrekkelijke pand is een geweldige renovatie- en herontwerpmogelijkheid. Gevestigd in een vredige buurt, biedt het huis 3 slaapkamers, een royale tuin en handige parkeergelegenheid aan beide zijden van het gebouw. Met dubbelglasramen en een dak in perfecte staat, kunnen renovatieprojecten vlot verlopen.

Wat deze woning extra speciaal maakt, is de optie om het te transformeren tot een kangoeroewoning of zelfs op te splitsen in twee onafhankelijke units. De flexibiliteit van de ruimte biedt de mogelijkheid om jouw unieke woondroom werkelijkheid te maken.

Wil je deze veelbelovende woning zelf ervaren? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de talloze mogelijkheden voor renovatie en herontwikkeling. Dit pand heeft het potentieel om een comfortabele en functionele leefruimte te worden, volledig naar jouw smaak.

Geïnteresseerd in meer? Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezoek op 016821778 - we helpen je graag verder.

* * *

Heidestraat 91 - 3350 Linter - Deze charmante woning biedt een uitstekende kans voor renovatie en herinrichting. Gelegen in een rustige omgeving, beschikt de woning over 3 slaapkamers, een ruime tuin en een handige inrit voor wagens aan beide zijden van het pand. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en het dak verkeert in uitstekende staat, waardoor renovatieplannen soepel kunnen verlopen.Wat deze woning extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het aan te passen naar een kangoeroewoning.
De flexibiliteit van de ruimte maakt het mogelijk om je eigen unieke woonvisie te realiseren.
Wil je deze veelbelovende woning met eigen ogen bekijken? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden voor renovatie en herontwikkeling. Deze woning heeft het potentieel om een gezellige en praktische leefruimte te worden, helemaal naar jouw wensen.
Benieuwd naar meer? Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek op 016821778 en wij helpen u graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
2QVPWO0F233B
Makelaar Code
325-5535382
Prijs Geschiedenis
29 Sep 2023
€219.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com