Home Te Koop Huis 3350 Linter
Oplinterstraat 31A
Kaart

Oplinterstraat 31A

3350 Linter Huis Te Koop
807 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Oplinterstraat 31A - 3350 Linter - Welkom in deze charmante woning, gelegen in het schilderachtige Wommersom, een deelgemeente van Linter. Gebouwd in 1988 en met een gedeeltelijke renovatie in 2018, biedt deze woning een perfecte mix van rustieke charme en moderne comfort.
Op een royaal perceel van 807m² geniet deze woning van een zuidoostelijk georiënteerd terras, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zon. Het volledige gelijkvloers van 128,77m² werd in 2018 liefdevol gerenoveerd en omvat alle ruimtes die u nodig heeft voor comfortabel wonen. Stap binnen en ontdek twee slaapkamers, een dressing, een bureauruimte, een stijlvolle badkamer, een gezellige eethoek en een ruime zithoek. De volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met alle moderne gemakken, zodat koken een waar genot wordt. Een handige garage van 22m² biedt extra opslagruimte en parkeergelegenheid.
De bovenverdieping van 119m² wacht op uw persoonlijke touch. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer hier uw eigen ruimtes die perfect aansluiten bij uw levensstijl en behoeften. Of u nu extra slaapkamers, een hobbyruimte of een thuiskantoor wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. En maak je geen zorgen, we zijn hier om je te begeleiden en te voorzien van de nodige tips en advies.
Met de installatie van dakisolatie en een warmtepomp is het zelfs mogelijk om het energieprestatiecertificaat (EPC) te verhogen naar een C-label, waardoor deze woning niet alleen charmant is, maar ook energiezuinig.
Kortom, als u op zoek bent naar een rustieke woning met de vrijheid om uw eigen stempel te drukken op de bovenverdieping, dan is dit de perfecte plek voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze unieke kans niet te missen!
www.living-stone.be     jan.berge@living-stone.be   GSM : 0470/980210
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen"

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 439.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
807 m2
Referentie
RENPPGLQW085
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€439.000 / Livingstone
26 Feb 2024
€470.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com