Home Te Koop Huis 3350 Linter
Grote Steenweg 342
Kaart

Grote Steenweg 342

3350 Linter Huis Te Koop
148 m² wonen
261 m² perceel

Ontdek deze te renoveren open bebouwing in Drieslinter, een rustige deelgemeente van Linter. De woning is bereikbaar via een privéweg en ligt dichtbij openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Het stadscentrum van Tienen bevindt zich op slechts 13 minuten afstand en de snelweg E40 is 17 minuten rijden. Voorzieningen zoals een Spar, een lagere school, een café, een bank, een kapper en een krantenwinkel liggen op loopafstand van de woning. Daarnaast biedt de locatie directe toegang tot prachtige veldwegen en een fietsroute.

Op de begane grond vindt u een inkomhal, woonkamer, eetkamer, wasruimte en toilet. Er is ook een bijgebouw dat kan worden afgebroken om een tuin op het westen te creëren. De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer. Door alle bijgebouwen af te breken, kan er veel licht en ruimte worden gecreëerd.

Let op: de woning heeft een EPC-label F en renovatie is verplicht! Profiteer echter van talloze voordelen zoals rentesubsidie en een EPC-labelpremie. Bezoek www.premiezoeker.be voor meer informatie.

* * *

Grote Steenweg 342 - 3350 Linter - Te renoveren open bebouwing op 2a 61ca in Drieslinter, deelgemeente van Linter. Rustig gelegen en te bereiken via privaatweg, nabij openbaar vervoer en invalswegen, op 13 min van centrum Tienen en 17 min van snelweg E40. Op wandelafstand Spar, lagere school, café, bank, , kapper, krantenwinkel, ... . En onmiddellijk ontsluiting naar prachtige veldwegen en fietsroute.

Gelijkvloers: inkomhal, living, eetkamer, wasruimte en toilet. Bijgebouw af te breken om een west-georiënteerde tuin te creëren
Eerste verdieping: 2 slaapkamers en badkamer.
Bij afbraak van alle bijgebouwen kan er veel lichtinval en ruimte gecreëerd worden.

EPC-label F, renovatieverplichting! Geniet van talloze voordelen zoals rentesubsidie, EPC-labelpremie, .. . www.premiezoeker.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 130.000
Kadastraal Inkomen
€ 745
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
261 m2
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
A7IAXI8-8CYV
EPC Waarde
1207 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230705-0002918178-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€130.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com