Home Huis 3350 Linter
Oude Dorpsstraat 3
Kaart

Oude Dorpsstraat 3

3350 Linter Huis
182 m² wonen
879 m² perceel
€365.000

Deze instapklare en luxueus afgewerkte open bebouwing is gelegen op een zuidelijk georiënteerd perceel van 8 are 79 ca. Met een prachtig uitzicht op de velden en een gunstige ligging op slechts 8 km van Sint-Truiden en 11 km van Tienen, is dit de ideale plek voor wie houdt van rust en natuur.

Volledig gerenoveerd met een nieuwe keuken in 2010 en een complete make-over van de badkamer, vloeren, elektriciteit en veranda in 2017, is dit huis klaar om er direct in te trekken. Het pand omvat een inkomhal, een ruime leefruimte met een hoogwaardige keuken (uitgerust met oven, stoomoven, magnetron, ingebouwde friteuse en vaatwasser), twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafels en een SMART-spiegel, plus een berging met wasmachine- en drogeraansluitingen. De comfortabele veranda heeft ingebouwde vloerverlichting.

Profiteer van extra opslagruimte op de zolder, die bereikbaar is via een luik met ladder. Het hele huis is ook voorzien van een kruipkelder. Er is parkeergelegenheid in overvloed dankzij de carport aan de achterzijde, die ook 14 zonnepanelen bevat, en een extra carport naast het huis.

Met het Qbus domoticasysteem geniet je van een geïntegreerd verwarmingssysteem. Het pand heeft momenteel een EPC-label D, dankzij 12-15cm zoldervloerisolatie, HR+ beglazing in PVC en centrale verwarming op stookolie. Door de spouwmuren met 5 cm te isoleren, kan het EPC-label eenvoudig naar C worden verlaagd.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oude Dorpsstraat 3 - 3350 Linter - Instapklare, luxueus afgewerkte, open bebouwing op een zuid georiënteerd perceel van 8are 79ca.
De woning heeft een prachtig uitzicht op de velden en is goed gelegen op 8km van Sint-Truiden en 11km van Tienen.

De gelijkvloerse woning werd volledig gerenoveerd: 2010 keuken en in 2017 badkamer, vloeren, elektriciteit, veranda, ...
De woning omvat een inkomhal, leefruimte met een kwaliteitsvolle keuken (oven, stoomoven, microgolf, ingebouwde friteuse, vaatwasser,...), 2 slaapkamers, badkamer (inloopdouche, 2 wastafels en SMART spiegel), berging (aansluiting wasmachine en droogkast), veranda met ingebouwde vloerverlichting.
De zolder is toegankelijk via een valluik met trap, ideaal als extra bergruime. De woning is volledig voorzien van kruipkelder.
De carport achteraan met daarboven 14 zonnepanelen en naast de woning is nog een extra carport.
De woning werd uitgerust met Qbus domotica met geïntegreerde warmtesturing.

EPC waarde label D: 12-15cm zoldervloerisolatie, HR+ beglazing PVC, centrale verwarming op stookolie. Het EPC eenvoudig verlagen naar label C, door 5cm spouwmuurisolatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.149
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
879 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
8GJ2TT7C-L5M
EPC Waarde
351 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€365.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com