Home Te Koop Huis 3350 Linter
Pelsstraat 39
Kaart

Pelsstraat 39

3350 Linter Huis Te Koop
289 m² wonen
440 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze prachtige gelijkvloerse woning in het hart van Linter, op een steenworp afstand van voorzieningen zoals apotheken, winkels en scholen. Deze charmante woning heet je welkom met een heldere, ruime woon- en eetkamer, die ook voorzien is van airconditioning - perfect om te genieten van natuurlijk licht gedurende de dag. De functionele aangrenzende keuken is direct toegankelijk vanaf de achterkant van de woning.

Het huis biedt drie comfortabele slaapkamers, aangevuld met een handige badkamer en een apart toilet. De zolder werd extra comfort gegeven door de toevoeging van twee extra slaapkamers. De volledig onderkelderde ruimte levert genoeg opslag en de ingebouwde garage heeft ruimte voor twee auto's.

Buiten kan je genieten in de tuin die rondom de woning ligt, ideaal voor ontspanning en het buitenleven. Deze woning is ook slechts een korte rit verwijderd van het centrum van Tienen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot een reeks voorzieningen. Bovendien zijn er tal van wandel- en fietsroutes in de buurt, perfect om de prachtige omgeving te verkennen.

Ervaar zelf de mogelijkheden en het comfort van deze toplocatie woning. Bel ons vandaag nog op 016821778 voor een bezichtiging, we helpen je graag verder.

* * *

Pelsstraat 39 - 3350 Linter - Welkom bij deze charmante gelijkvloerse woning, ideaal gelegen in het hart van Linter, nabij voorzieningen zoals een apotheek, winkels en scholen.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een lichte en ruime woon- en eetkamer, voorzien van airconditioning, waar u kunt genieten van veel natuurlijk daglicht.
De aangrenzende keuken is functioneel en geeft uit op de achterzijde van de woning.
De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, daarnaast is er een badkamer en een apart toilet voor extra gemak.
De zolder is later omgetoverd naar extra comfort door er 2 slaapkamers aan toe te voegen.
De volledig onderkelderde ruimte biedt voldoende opslagmogelijkheden en een inpandige garage biedt plaats aan twee auto's.
Buiten kunt u genieten van de tuin rondom de woning, ideaal voor ontspanning en recreatie.
De ligging nabij het centrum van Tienen biedt gemakkelijke toegang tot een scala aan voorzieningen, evenals talrijke wandel- en fietsroutes voor het verkennen van de prachtige omgeving. Ontdek het comfort en de mogelijkheden van deze woning op een toplocatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging op 016821778 en wij helpen u graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
440 m2
Bewoonbare oppervlakte
289 m2
Referentie
1OIB8JIR6FCG
Makelaar Code
325-5600228
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€339.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com