Home Te Koop Huis 3350 Linter
Ransbergstraat 18
Kaart

Ransbergstraat 18

3350 Linter Huis Te Koop
132 m² wonen
188 m² perceel

Ontdek deze half open bebouwing die wacht op renovatie, gelegen in het landelijke Neerlinter, slechts 8 minuten rijden van Tienen. De woning staat op een perceel van 1are 88ca dat noordwestelijk georiënteerd is en biedt ruimte voor een garage. Alle dagelijkse voorzieningen zoals openbaar vervoer, een lagere school, bibliotheek, kinderopvang en dorpswinkel liggen op wandelafstand. Bovendien ligt de woning nabij het prachtige wandelroutenetwerk De Grote Gete Vallei.

De woning heeft een gelijkvloerse verdieping met keuken, eetkamer, woonkamer en berging. De mogelijkheid bestaat om een schuifraam te plaatsen voor een uitzicht op de tuin. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer.

De materialen om de woning af te werken zijn al aangeschaft, maar zijn niet inbegrepen in de vraagprijs. Deze omvatten een ZANUSSI keukenapparatuur, een inloopdouche, toilet en wastafel voor de badkamer, een ventilatiesysteem D, PVC buitenschrijnwerk met driedubbel glas, en een VAILLANT lucht-waterwarmtepomp voor vloerverwarming. Het overzetdak werd in 2016 geplaatst.

Let op, vanaf 2023 moeten alle aangekochte woningen en appartementen met label E of F binnen 5 jaar na aankoop verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter.

* * *

Ransbergstraat 18 - 3350 Linter - In het landelijke Neerlinter op slechts 8 min. van Tienen vind je deze te verbouwen half open bebouwing met op te richten garage op een noordwest georiënteerd perceel van 1are 88ca. Op wandelafstand bevindt zich dorpscentrum met openbaar vervoer, lagere school, bibliotheek, kinderopvang en dorpswinkel. Je kan genieten van het mooiste wandelroutenetwerk De Grote Gete Vallei.

Gelijkvloers: keuken, eetkamer, woonkamer en berging, schuifraam te maken met zicht op de tuin. Eerste verdieping: 3 slaapkamers en badkamer.

De materialen om deze woning verder af te werken zijn reeds aangekocht. Keuken: oven, koelkast, microgolf, kookplaat, vaatwasser (ZANUSSI), spoelbak en dampkap. Badkamer: inloopdouche, enkele wastafel en toilet. Ventilatiesysteem D, buitenschrijnwerk driedubbel glas PVC, lucht water warmtepomp (VAILLANT), vloerverwarming. Materialen zijn niet inbegrepen in de vraagprijs en kunnen op factuur met btw aangekocht worden. Het overzetdak is geplaatst in 2016.

Alle woningen en appartementen die vanaf 2023 zijn aangekocht met label E of F, moeten verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter, binnen de 5 jaar na aankoop (en andere overdrachten). (https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/r…)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 129.000
Kadastraal Inkomen
€ 178
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
188 m2
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
DS7EPXU442KX
EPC Waarde
727 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20210125-0002364202-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€129.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com