Home Te Koop Huis 3350 Linter
Sint-Truidensesteenweg 89C
Kaart

Sint-Truidensesteenweg 89C

3350 Linter Huis Te Koop
800 m² perceel
3 slaapkamers

Sint-Truidensesteenweg 89C - 3350 Linter - Deze prachtige woning, gelegen in het charmante Orsmaal, bevindt zich ideaal tussen de steden Tienen en Sint-Truiden. Met een royale oppervlakte van meer dan 220 m² biedt deze woning een overvloed aan ruimte voor comfortabel wonen.
Bij binnenkomst via de ruime inkomhal met een praktische vestiaire, wordt u verwelkomd in de benedenverdieping. Hier vindt u een gezellige living, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken, perfect voor culinaire avonturen. Een apart bureau biedt ook de mogelijkheid voor thuiswerken of studeren in alle rust.
De woning beschikt over een inpandige garage van maar liefst 33 m², wat niet alleen ruimte biedt voor uw voertuig maar ook extra opslagmogelijkheden biedt voor al uw spullen.
Op de bovenverdieping wachten 3 ruime slaapkamers op u, samen met een luxueuze badkamer voorzien van alle nodige comfort.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de prachtige grote tuin, waar u kunt genieten van de buitenlucht, tuinieren of ontspannen in de zon.

Met een EPC-label C is deze woning niet alleen ruim en comfortabel, maar ook energiezuinig.

Heeft u interesse in deze instapklare woning en wilt u graag een bezoek plannen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Jan Berge via jan.berge@living-stone.be of bel naar 0470/980210.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 474.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
800 m2
Referentie
ZFJUWQW7VG6-
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€474.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com