immo Kaart

Molenweg 22, 3350 Linter

Huis Te Koop in Linter
1187 m² perceel
2 slaapkamers

Molenweg 22 - 3350 Linter - Drieslinter is een aangename deelgemeente van Linter (Vlaams-Brabant) en dankzij de goede ligging ben je in geen tijd in Tienen/Leuven/Sint-Truiden.
Deze charmante open bebouwing uit 1975 werd degelijk gerenoveerd en is voorzien van onder meer een nieuw dak (2024). Dit huis heeft maar liefst 227m² bewoonbare oppervlakte te bieden (incl kelder en garage). De woning beschikt over een leuke inkomhal, die momenteel ook dienst doet als home office. De gezellige en warme woonkamer is met smaak ingericht en beschikt over een open haard. Aan de tuinzijde kan je genieten van de buitenomgeving, vanuit de aangebouwde veranda. De naastgelegen keuken is zeer recent en biedt alle comfort. Vervolgens zijn er nog twee mooie slaapkamers, en een volledig ingerichte badkamer. Beneden biedt de woning een ruime kelder met garage, met sectionale poort. In het kelderniveau bevinden zich de wasruimte, technische installaties, en extra opbergruimte. Naar de zolder toe is er een vaste trap. De zolder kan verder nog afgewerkt worden als extra slaapkamer. 
Er is een zeer ruim, zongunstig terras aangelegd achteraan in de tuin. Zo is er altijd wel een ideale plaats buiten of binnenshuis om te genieten van rust, of van gezelligheid samen met vrienden of familie. 
Ben jij geïnteresseerd in deze woning of wil je meer info? Neem contact op met Jan Bergé via jan.berge@living-stone.be 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 384.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1187 m2
Referentie
EOTB0FY19ZGQ
Prijs Geschiedenis
10 May 2024
€384.000 / Livingstone
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com