Home Huis 8380 Lissewege
Lisseweegse Steenweg 189
Kaart

Lisseweegse Steenweg 189

8380 Lissewege Huis
107 m² wonen
134 m² perceel
4 slaapkamers
€239.000

Gelegen in het serene dorp Zwankendamme - dat ondanks zijn rustige sfeer makkelijk en snel bereikbaar is - vind je deze charmante woning. Het huis, dat nog verder te renoveren is, beschikt over een groot zonneterras en handige uitweg. Ideaal gelegen tussen de kustplaats Zeebrugge en het historische Brugge.

Deze solide woning werd gebouwd in 1963 en heeft al diverse moderniseringen ondergaan zoals goedgekeurde elektriciteit, een nieuw keukentje, een stijlvolle steel look deur, een inbouwcassette op gas en een doorstromer voor warm water. Het huis is verdeeld in drie kamers met een douchekamer op de eerste verdieping, en op de zolder is er een extra vierde kamer gecreëerd. Daarnaast is er een droge kelder aanwezig voor extra opslagruimte.

Het buitenterras biedt een heerlijke plek om te genieten van de zon en de gemakkelijke uitweg is een absolute plus. De woning is voorzien van dubbel glas met PVC-kozijnen uit de jaren 90. Energetisch scoort het huis vrij goed met een EPC van 324 kWh/m².

In de buurt vind je een vernieuwde speeltuin en een handige kruidenierswinkel, wat het dorpsgevoel compleet maakt. Dit huis biedt onbeperkte mogelijkheden om te renoveren naar eigen smaak, in het hart van het gezellige en rustige Zwankendamme.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Lisseweegse Steenweg 189 - 8380 Lissewege - Omschrijving Verder te vernieuwen woning met groot zonneterras en uitweg in het rustige Zwankendamme. In het rustige, en toch snel en gemakkelijk te bereiken, dorp Zwankendamme bevindt zich deze verder te vernieuwen woning met groot zonneterras en uitweg. Gelegen tussen Zeebrugge (kust) en Brugge. De woning werd in 1963 kloek gebouwd en volgende werd nog vernieuwd: goedgekeurde elektriciteit, keukentje, steel look deur, inbouwcassette op gas, doorstromer warm water,... Er zijn drie kamers en douchekamer op de verdieping en in de zolder werd een vierde kamer gemaakt. Droge kelder aanwezig. Op het terras kan men zalig genieten en de super handige uitweg gebruiken. Dubbel glas met pvc van de jaren 90. Vernieuwd speeltuin en handige kruidenierswinkel om de hoek. Een verder, naar eigen smaak te vernieuwen woning met super handige uitweg in het leuke en rustige dorp: Zwankendamme!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
134 m2
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
5GMV8J96O3AM
Makelaar Code
LSS189
EPC Waarde
324 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240324-0003187309-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€239.000 / Puur Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com