Kaart

4000 Liège Huis Te Koop
235 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime en lichtovergoten eengezinswoning, momenteel ingericht als werkruimte met een medische praktijk, kantoren en woonruimte. Het pand beschikt over vier slaapkamers, twee keukens, verschillende kantoorruimtes, een leefruimte, eetkamer, salon, doucheruimte, wasruimte, kelder, garage, terras en tuin.

De woning geniet van een uitstekende locatie op de hoogten van Luik, in de populaire wijk Cointe, bekend om zijn prachtige groene en bosrijke gebieden, en ligt op minder dan 5 km van het stadscentrum. Met een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 235 m² is er voldoende ruimte voor elk gebruik. Extra voordelen zijn de conformiteit van de elektriciteit, PVC-ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op gas.

Dit vastgoedobject bevat alles wat je nodig hebt, of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een ruimte voor je professionele activiteiten. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Composition:
Spacieuse et lumineuse maison unifamiliale actuellement aménagée en espace de travail (cabinet médical, bureaux et logement).
Elle dispose de 4 chambres, deux cuisines, bureaux, séjour, salle à manger, salon, salle de douches, buanderie, caves, garage, terrasse et jardin.
Particularité:
Excellente situation, sur les hauteurs de Liège, quartier prisé de Cointe avec ses beaux espaces verts et arborés et à moins de 5 km du centre-ville.
Belle superficie habitable de 235 m², électricité conforme, châssis PVC double vitrage, chauffage central gaz.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
235 m2
Referentie
VKUJQJWO0XW6
Makelaar Code
401
EPC Waarde
335 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230210018109
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€419.000 / Stoler Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com