Kaart

Burgweg 27

8647 Lo-Reninge Huis Te Koop
163 m² wonen
215 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een uitdagend renovatieproject met veel potentieel? Ontdek dan dit authentieke halfopen huis, te koop in het rustige Lo-Reninge. Met prachtige vergezichten over de weiden, is deze woning ideaal voor iedereen die graag zelf de handen uit de mouwen steekt.

Dit charmante huisje heeft een gezellige sfeer en bestaat uit één verdieping die direct toegang geeft tot de zolderverdieping. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer, die je naar de keuken leidt. Deze is opgedeeld in twee delen voor extra ruimte en comfort. Naast de keuken vinden we de badkamer, gunstig gelegen naast het terras.

Op de begane grond bevinden zich nog twee kamers naast elkaar. Vanuit de eerste kamer kun je de trap opgaan naar de eerste verdieping, waar een derde slaapkamer grenst aan de zolderruimte. Buiten geniet je van een terras met stenen omheining en een schuur - de perfecte plek om je gereedschap op te bergen.

Bent je geïnteresseerd om dit huis te kopen en er je droomhuis van te maken? Neem dan contact op via 058 59 40 40 of stuur een e-mail naar info@atriumvastgoed.be voor meer informatie.

* * *

Burgweg 27 - 8647 Lo-Reninge - Authentieke halfopen huisje te koop met groot potentieel. Bent u op zoek naar een uitdaging? Misschien is dit huisje wel iets voor u. Hier hebben wij een huisje te koop in Lo-Reninge, gelegen in de rustige omgeving en met prachtig zicht op de weiden. Bent u een handige 'Harry' wat betreft renovatiewerken?
Dan kan dit wel een mooie opportuniteit zijn voor u. Het huisje bevat 1 verdieping die rechtstreeks ook leidt naar de zolderverdieping. De indeling is als volgt: Bij het binnenkomen heeft u een ruime woonkamer die vervolgens leidt naar de keuken. De keuken bestaat uit 2 delen met als gevolg dat dit een zeer ruime keuken is. Naast de keuken hebben we de badkamer die zich naast het terras bevindt. Op de gelijkvloers zijn er nog 2 kamers aanwezig die zich naast mekaar bevinden. Vanuit de eerste kamer kunt u de trap op om zo naar de eerste verdieping te gaan. Daar bevindt zich de 3de slaapkamer die aangrenzend is aan de zolderruimte. Er is ook een terras aanwezig met stenen omheining waar zich ook een schuur bevindt. Bent u geïnteresseerd in dit pand? Gelieve ons dan te contacteren op het nummer 058 59 40 40 of stuur gerust een mailtje voor meer informatie naar info@atriumvastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 110.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
215 m2
Bewoonbare oppervlakte
163 m2
Referentie
HQDAMCQYVJZG
EPC Certificaat
20230703-0002935275
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€110.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com