Home Te Koop Huis 8647 Lo-Reninge
Hogebrugstraat 12
Kaart

Hogebrugstraat 12

8647 Lo-Reninge Huis Te Koop
607 m² wonen
596 m² perceel

Ontdek dit prachtige, ruime herenhuis, een parel van luxe en geschiedenis, gelegen in het hart van Lo. Dit monumentale pand was eens de thuisbasis van Jules Destrooper, die er in 1886 een koloniale warenwinkel begon. Met een bewoonbare oppervlakte van 607m² biedt dit huis een overvloed aan ruimte.

Bij het binnenkomen word je verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een winkelruimte aan de straat en twee kantoorruimtes. Het huis heeft een verfijnde woonkamer, eetkamer en keuken, luxueus ingericht door Obumex en met uitzicht op de patiotuin. Op dit niveau bevinden zich ook een koelcel, wasplaats, polyvalente ruimten, zwembadtechnieken, wijnkelder en drie garages.

De eerste verdieping is de thuisbasis van een master bedroom met twee dressings en een ensuite badkamer met een inloopdouche en een groot jacuzzi-bad. Vier extra royale slaapkamers, een tweede badkamer en een apart toilet zijn ook beschikbaar op deze verdieping. Geniet van het verwarmde zwembad op het grote dakterras en organiseer onvergetelijke feesten in het volledig uitgeruste poolhouse.

De zolder biedt enorm veel potentieel voor uitbreiding. Het kan gemakkelijk worden omgezet in zes extra kamers, ideaal voor gebruik als vakantiewoning, extra hotelkamers of wellnessbehandelruimtes.

Droom je van een luxueus huis, een praktijkruimte, een revalidatiecentrum, een hotel, een B&B, een restaurant/bistro met een terras bij het zwembad en overnachtingsmogelijkheden of een wellnesscentrum? Dan is dit pand perfect voor jou!

Neem contact op met onze makelaar Peter Teugels op +32473/39 04 01 of via peter@eravandenbussche.be om dit uitzonderlijke pand te ontdekken.

* * *

Hogebrugstraat 12 - 8647 Lo-Reninge - Ben jij op zoek naar een ruim luxueus herenhuis in het historisch centrum van Lo?Zo gevonden.
Gelegen in het centrum van Lo vindt je dit uitzonderlijk historisch herenhuis. Het betreft het ouderlijk huis van Jules Destrooper die hier begon in 1886 met de verkoop van koloniale waren. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 607 m².

We betreden het pand via de inkomhal die uitgeeft op de winkelruimte aan de straat en 2 bureauruimtes. De door Obumex luxueus ingerichte woonkamer, eetkamer en keuken kijken uit op de patiotuin. De koelcel, wasplaats, polyvalente ruimtes, technieken van het zwembad, wijnkelder en de 3 garages bevinden zich ook op dit niveau.

Op het eerste verdiep vinden we de master bedroom met 2 dressings en badkamer voorzien van een inloopdouche en een groot bad met jacuzzi. Ook zijn er 4 ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een apart toilet.
Op het uitgestrekte dakterras kan je lustig baantjes trekken in het verwarmde zwembad en het volledig uitgeruste poolhouse leent zich uitstekend voor uw feestjes.

Het zolderverdiep heeft enorm veel potentieel naar uitbreiding toe, hier kan je gemakkelijk 6 extra kamers creëren. Wat interessant kan zijn als vakantiewoning, extra hotelkamers, wellnessverzorgingsruimtes, opties troef.

Ben je op zoek naar een luxueuze woning, praktijkruimte, revalidatiecentrum, een hotel, B&B, restaurant/bistro met terras aan het zwembad en overnachtingsmogelijkheden of wil je een wellnesscentrum uitbouwen? Iets voor jou?

Wil je dit uitzonderlijke pand ontdekken neem dan contact op met ons kantoor.
Peter Teugels +32473/39 04 01
mail peter@eravandenbussche.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.520
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
596 m2
Bewoonbare oppervlakte
607 m2
Referentie
5Y6NW5QID9HV
EPC Waarde
293 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230416-0002866916-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€895.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com