Kaart

Ooststraat 34

8647 Lo-Reninge Huis Te Koop
187 m² wonen
280 m² perceel

Droom je ervan om te wonen in een charmant gerenoveerd huis in Lo? Stop met zoeken, je hebt je droomwoning gevonden.

Laat je verwelkomen door het comfort en de rust van dit huis, gesitueerd in het historische centrum van Lo. Het huis pronkt met een eigentijdse inrichting dat naadloos samensmelt met de authentieke elementen die bewaard zijn gebleven. Vanaf het moment dat je de inkomhal betreedt zal je oog vallen op de hoge plafonds en andere oorspronkelijke elementen.

Deze schitterende woning werd grondig en zorgvuldig gerenoveerd, met bijzondere aandacht voor energie-efficiëntie en stijl. Bedeeld met een uitstekende EPC-score A, is dit huis de ideale setting voor een comfortabel en duurzaam leven.

Ontdek luxe voorzieningen zoals vloerverwarming, een topkwaliteit gascondensatiebrander en een modern ventilatiesysteem D. De vernieuwde elektriciteitsbedrading en leidingen garanderen een feilloze keuring. Dankzij overvloedige inbouwkasten, een volledig uitgeruste keuken en een gloednieuwe badkamer met inloopdouche en ligbad, woon je in absolute stijl en luxe.

Het pand telt 3 slaapkamers en een ruime zolder die gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een vierde slaapkamer. De flexibele inrichting van het huis biedt tal van mogelijkheden naar jouw eigen wensen. Nutsvoorzieningen zijn ook reeds voorzien in de zolderruimte.

De kers op de taart is het prachtige uitzicht over de velden vanaf het achterterras, dat aansluit op de tuin. Bovendien beschikt de woning over een handig tuinhuis/berging - perfect om je materiaal en fietsen in op te bergen.

Neem contact op met peter@eravandenbussche.be op 0473/39 04 01 voor meer informatie.

* * *

Ooststraat 34 - 8647 Lo-Reninge - Op zoek naar prachtig gerenoveerde woning in Lo? Zo Gevonden.

Stap binnen in een oase van comfort en charme in het historische centrum van Lo. Deze gerenoveerde woning biedt een moderne inrichting met het behoud van karakteristieke elementen. Bij het betreden van de inkomhal worden de hoge plafonds en de authentieke elementen direct zichtbaar.

Deze woning is met zorg van A tot Z gerenoveerd, met een focus op energie-efficiëntie en stijl. In combinatie met een goede EPC-score A, geniet u van een comfortabele en duurzame leefomgeving.

Ervaar het comfort van vloerverwarming, een nieuwe gascondensatiebrander en een ventilatiesysteem D. De nieuwe elektriciteit en leidingen zorgen dan weer voor een conforme keuring. Met extra veel inbouwkasten, de nieuwe volledig ingerichte keuken en nieuwe badkamer met inloopdouche en ligbad zijn luxe en stijl troef.

Het huis heeft 3 slaapkamers en een ruime zolder die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer, badkamer, dit bied deze woning voldoende ruimte en flexibiliteit. Nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig in deze ruimte.

En geniet van het mooie vergezicht over de velden op het terras achteraan de woning dat uitgeeft op de tuin. Voor uw gemak is er ook een tuinhuis/berging aanwezig voor het opbergen van materiaal en fietsen.

peter@eravandenbussche.be
0473/39 04 01

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 265
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
280 m2
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
FW99IWESXTRH
EPC Waarde
97 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240313-0003109647-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€399.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com