Kaart

Burgweg 27

8647 Lo-Reninge Huis Te Koop
105 m² wonen
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een woning met veel potentieel en hou je van een uitdaging? Dan zou dit authentieke halfopen huisje in Lo-Reninge precies kunnen zijn waarnaar je zoekt. Deze woning, gelegen in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht op de weiden, wacht op de handige doe-het-zelver die het wil omtoveren tot een droomwoning.

Het huisje heeft één verdieping met een directe toegang tot de zolder. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer die doorloopt naar de royale keuken, opgesplitst in twee delen. Naast de keuken bevindt zich de badkamer die grenst aan het terras. Op de begane grond zijn er nog twee kamers naast elkaar. Via de eerste kamer bereik je de trap naar de bovenverdieping waar zich nog een slaapkamer en de zolderruimte bevinden.

Buiten geniet je van een gezellig terras met stenen omheining en een schuur voor extra opslagruimte.

Zie je jezelf al wonen in deze charmante woning met groot renovatiepotentieel? Neem dan contact met ons op via 058 59 40 40 of stuur een e-mail naar info@atriumvastgoed.be voor meer informatie.

* * *

Burgweg 27 - 8647 Lo-Reninge - Authentieke halfopen huisje te koop met groot potentieel. Bent u op zoek naar een uitdaging? Misschien is dit huisje wel iets voor u. Hier hebben wij een huisje te koop in Lo-Reninge, gelegen in de rustige omgeving en met prachtig zicht op de weiden. Bent u een handige 'Harry' wat betreft renovatiewerken? Dan kan dit wel een mooie opportuniteit zijn voor u. Het huisje bevat 1 verdieping die rechtstreeks ook leidt naar de zolderverdieping. De indeling is als volgt: Bij het binnenkomen heeft u een ruime woonkamer die vervolgens leidt naar de keuken. De keuken bestaat uit 2 delen met als gevolg dat dit een zeer ruime keuken is. Naast de keuken hebben we de badkamer die zich naast het terras bevindt. Op de gelijkvloers zijn er nog 2 kamers aanwezig die zich naast mekaar bevinden. Vanuit de eerste kamer kunt u de trap op om zo naar de eerste verdieping te gaan. Daar bevindt zich de 3de slaapkamer die aangrenzend is aan de zolderruimte. Er is ook een terras aanwezig met stenen omheining waar zich ook een schuur bevindt. Bent u geïnteresseerd in dit pand? Gelieve ons dan te contacteren op het nummer 058 59 40 40 of stuur gerust een mailtje voor meer informatie naar info@atriumvastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 110.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1934
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
VM11CUWPWCI8
Makelaar Code
863
EPC Waarde
454 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
EP11737
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Investeringsgoed huis, Vrij beroep + woning, Tweede residentie, Privé woning
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€110.000 / Atrium Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com