immo Kaart

, 8647 Lo-Reninge

Huis Te Koop in Lo-Reninge
520 m² wonen
513 m² perceel
6 slaapkamers

VERKOOP MET LEVENSLANG HUURCONTRACT AAN UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN!
De vraagprijs bedraagt slechts 379.000 EURO, onder voorwaarde dat de huidige eigenares de woning levenslang kan huren aan een maandelijkse huurprijs van 1.100 EURO (met jaarlijkse indexatie). De verkoopster (86 jaar) wordt uw goede "huisvader" huurder, u moet dus zelf geen huurder zoeken. Het betreft een levenslang notarieel huurcontract dat enkel kan worden opgezegd door de huurster. Een ideale investering in vastgoed zonder zorgen met een rendement van 3,48%.
Het betreft een royale authentieke herenwoning met 6 slaapkamers, garage, veranda, gigantische zolder met mezzanine en een aangelegde tuin met terras gelegen op een perceel van 513m² in het uiterst rustige Pollinkhove, deelgemeente van Lo-Reninge. De woning heeft zicht op de kerk en de weidse velden en bevindt zich op slechts 20km van de kust. Deze unieke en ruime woning biedt enorm veel mogelijkheden en is zeer scherp geprijsd (zie hogere schattingen, beschikbaar bij concrete interesse).
De woning wordt al meer dan 20 jaar bewoond door de huidige eigenares die het pand met hart en ziel onderhoudt. Circa 20 jaar geleden werd de woning gerenoveerd met behoud van authentieke elementen (hoge vitrine ramen, majestueuze inkomhal met prachtige glazen deur, hoge plafonds, oude plankenvloer en balken,...). De bouwfysische staat van de woning is uitstekend, het pannendak is voorzien van isolatie, in de woonkamer en slaapkamer beneden is airco voorzien voor zowel warme als koude lucht. De brede gevel vindt zijn oorsprong begin van de 20ste eeuw en geeft standing aan het gebouw.
De indeling is als volgt: inkomhal met apart toilet, ruime woon- en eetkamer (60m²), bureau/slaapkamer, ruime ingerichte keuken met bijkeuken uitgevend op de veranda en zicht op de tuin, ingerichte badkamer met douche en enkele wastafel, apart toilet met wasruimte, gelijkvloersslaapkamer en ruime garage voor 2 auto's (achter elkaar). De CV-ruimte is toegankelijk via de tuin. Op de 1ste verdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers, een 1ste ingerichte badkamer met ligbad, wastafel en toilet en een 2de badkamer met douche, toilet en wastafel. Via slaapkamer 5 met bibliotheek is er toegang tot de grote zolder (125m²) met mezzanine (30m²) die bereikbaar is via een vaste trap.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Kadastraal Inkomen
€ 483
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
513 m2
Bewoonbare oppervlakte
520 m2
Referentie
T5FAWB6NWSAO
Makelaar Code
651
EPC Waarde
475 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
0002575878
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Apr 2022
€379.000 / Immo2life
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com