Home Te Koop Huis 9080 Lochristi
Slagmanstraat 59
Kaart

Slagmanstraat 59

9080 Lochristi Huis Te Koop
130 m² wonen
760 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante alleenstaande bungalow, strategisch gelegen tussen Zeveneken en Zaffelare. Met een vlotte verbinding naar Lochristi centrum, de E17 en Wachtebeke/E34, biedt deze woning uit 1971 een solide bouwstructuur en tal van moderne updates. Het interieur is door de jaren heen vernieuwd, met onder andere centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing, rolluiken en een opgefriste vloer en badkamer.

Bij binnenkomst leidt de hal, compleet met vestiairekast, u naar een ruime technische berging en de keuken. De keuken beschikt over voldoende ruimte voor een eethoek en heeft toegang tot een kleine kelder, ideaal voor extra opslag. De lichte woonkamer geniet van ramen aan drie zijden, waardoor er volop natuurlijk licht binnenkomt.

De nachthal biedt toegang tot twee slaapkamers, een comfortabele badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet, en een grote berging met aparte meterkast. Via een luik in de berging bereikt u de zolder.

Achteraan het perceel vindt u een ruime garage en een privétuin, afgeschermd door een groenscherm voor privacy. Het prachtige onbebouwde uitzicht op de omliggende landerijen biedt echter mogelijkheden voor veranderingen.

Hoewel de woning in de huidige staat bewoonbaar is, leent het zich ook perfect voor een renovatie om de indeling aan te passen aan uw wensen en hedendaagse normen. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op via 0485/321.842.

* * *

Slagmanstraat 59 - 9080 Lochristi - Bungalow met aparte garage Deze alleenstaande woning bevindt zich langsheen de weg van Zeveneken naar Zaffelare. Een vlotte verbinding naar zowel Lochristi centrum, de E17 of de de kant van Wachtebeke/E34 is gegarandeerd. De woning werd gebouwd in 1971 en heeft een solide bouwstructuur. Het interieur werd doorheen de jaren opgefrist, er is o.m. CV met stookolie, dubbele beglazing en rolluiken, vernieuwde vloer en badkamer. Via de inkomhal met vestiairekast is er toegang naar een grote technische berging en doorgang naar de keuken waar voldoende plaats is voor een dagelijkse eethoek. Er is eveneens een kleine kelder bij de keuken, ideaal als een koele berging. De woonkamer geniet van veel lichtinval dankzij de ramen op 3 zijden. Rond de nachthal zijn er 2 slaapkamers, een gezellige badkamer met douche, ligbad, lavabo en toilet en een grote berging met aparte meterkast. De zolder is toegankelijk via een een luik in de berging. Achteraan op het perceel is er een ruime garage en een private tuin. Het mooie groenscherm zorgt voor een afgesloten tuin en terras, maar gezien het mooie onbebouwde uitzicht op landerijen zouden hier zeker veranderingen kunnen gedaan worden. De woning kan bewoond worden in de huidige staat, maar leent zich ook perfect voor een renovatie waarbij de indeling naar wens en hedendaagse normen kan aangepast worden. Meer info of een bezoek: 0485/321.842

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 892
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
760 m2
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
F2YPEHMAHR08
Makelaar Code
6754952
EPC Waarde
372 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
0003003263
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€349.000 / Vastgoed Alderweireldt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com