Home Huis 9080 Lochristi
Molenstraat 49
Kaart

Molenstraat 49

9080 Lochristi Huis
280 m² wonen
5 slaapkamers
€525.000

Kom thuis in deze prachtige, vrijstaande villa aan de Molenstraat 49 in Zaffelare. Deze charmante woning, gesitueerd in een landelijke omgeving, biedt het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van het bruisende Zaffelare en Lochristi.

In 2022 werd de villa grondig gerenoveerd, maar de laatste afwerkingen en installaties staan nog te wachten op hun voltooiing. Dit biedt potentiële kopers een unieke kans om de woning verder naar eigen wens in te richten. De karakteristieke stalen ramen met dubbele beglazing geven extra charme aan deze woning. Met een riante perceelgrootte van 1036m² biedt deze woning bovendien veel mogelijkheden voor uitbreiding of aanleg van een prachtige tuin.

Ondanks het huidige EPC-label F, is er nog geen verwarmingssysteem geïnstalleerd. Aardgas is beschikbaar in de straat, dus met enkele extra investeringen in radiatoren kan dit huis gemakkelijk een EPC-label B behalen.

De indeling van de villa is als volgt:

Gelijkvloers: inkomhal, twee slaapkamers, badkamer, toilet, eet- en leefruimte, keuken, kelder, berging, tweede toilet en een garage.

Eerste verdieping: drie slaapkamers, een dressing, badkamer, toilet en een berging.

Dit pand valt onder de renovatieplicht van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Dit betekent dat als de woning niet binnen 5 jaar wordt gesloopt, er renovatiewerken moeten worden uitgevoerd. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Molenstraat 49 - 9080 Lochristi - Deze aantrekkelijke alleenstaande villa, landelijk gelegen in de Molenstraat 49 te Zaffelare, een charmante deelgemeente van Lochristi, vormt een ideale thuisbasis voor elk gezin. Geniet van het beste van twee werelden - de rust van het landelijke leven en toch dicht bij het bruisende centrum van Zaffelare en Lochristi.

Hoewel de villa in 2022 werd gerenoveerd, wachten de laatste afwerkingen en installaties nog op voltooiing. Dit biedt een unieke kans om de woning volledig naar eigen smaak en wensen af te werken. De stalen ramen met dubbel glas accentueren het karakter van de woning. Met een royaal perceel van 1036m² biedt deze woning volop mogelijkheden.

Hoewel het EPC-label momenteel F is, moet worden opgemerkt dat er momenteel geen verwarmingsinstallatie in de woning aanwezig is. Aardgas is beschikbaar in de straat en met de installatie van radiatoren kan een label B worden behaald.

Indeling:

Gelijkvloers:
inkomhal - slaapkamer - slaapkamer - badkamer - toilet - eet- en leefruimte - keuken - kelder - berging - toilet - garage

Eerste verdiep:
slaapkamer - slaapkamer - slaapkamer - dressing - badkamer - toilet - berging



Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.281
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Bewoonbare oppervlakte
280 m2
Referentie
-2WRCMHXJG61
Makelaar Code
179935
EPC Waarde
5020 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€525.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com