Home Te Koop Huis 9080 Lochristi
Koning-Albertlaan 52
Kaart

Koning-Albertlaan 52

9080 Lochristi Huis Te Koop
225 m² wonen
940 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime bungalow, gelegen op een toplocatie nabij het centrum van Lochristi. De woning heeft drie slaapkamers en een grote tuin die uitnodigt tot ontspanning. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale entreehal met gastentoilet, die toegang biedt tot de andere vertrekken in de woning.

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een harmonieus geheel, wat zorgt voor een rustige sfeer. Via een serene nachthal kunt u de andere ruimtes bereiken. De comfortabele badkamer is voorzien van een bubbelbad en een dubbele lavabo, ingebouwd in het badkamermeubel. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan twee respectievelijk 18 m2 en 16 m2 groot zijn.

Een ruime wasberging zorgt voor gemak bij de was. Aan de achterzijde van de woning vindt u een lichte en rustgevende veranda, die een prachtig uitzicht biedt op de tuin. De garage biedt plaats aan twee grote auto's en bevat bergruimte voor tuingereedschap.

De eerste verdieping dient momenteel als zolder, maar met een oppervlakte van maar liefst 130 m2 kan deze volledig worden afgewerkt. Dit biedt talloze mogelijkheden. Onlangs is het dak vernieuwd en stevig geïsoleerd en ook de spouwmuren zijn geïsoleerd.

We geven u graag een gedetailleerde rondleiding ter plaatse, want een bezoek zegt meer dan 1000 woorden. Neem contact op via 09 274 15 53.

* * *

Koning-Albertlaan 52 - 9080 Lochristi - Op een toplocatie vlakbij centrum Lochristi, vindt u deze ruime bungalow met een grote tuin en 3 slaapkamers. Van zodra u binnenkomt merkt u de riante inkomhal met gastentoilet van ruim 10 m2. Van daaruit heeft men toegang tot alle andere ruimtes in de woning. De living vormt samen met de eetplaats en de uitgeruste keuken een rustig, harmonieus geheel. Vanuit de living kan men via een rustgevende nachthal de andere ruimtes bereiken. Een goed uitgeruste badkamer biedt heerlijk comfort, naast 3 ruime slaapkamers waarvan er 2 respectievelijk 18 m2 en 16 m2 groot zijn. De badkamer is voorzien van een (bubbel)bad en een in badkamermeubel ingewerkte dubbele lavabo. Ook de was kan comfortabel worden georganiseerd in ruime wasberging. Achteraan bevindt zich een lichtrijke, rustgevende veranda die u op haar beurt beloont met een heerlijk zicht op de grote tuin. De garage biedt onderdak voor 2 grote wagens, en is voorzien van een bergruimte waar tuinmateriaal kan worden gestockeerd. De eerste verdieping fungeert momenteel als zolder, maar kan met een oppervlakte van maar liefst 130 m2 volledig worden afgewerkt. Deze gigantische ruimte biedt dan ook heel wat mogelijkheden. In het heel recente verleden werd het dak vernieuwd. Er werd toen van de gelegenheid gebruik gemaakt om het dak stevig te isoleren en ook de spouwmuren te isoleren. We helpen u graag ter plaatse met een gedetailleerde rondleiding. Een bezoek zegt immers meer dan 1000 woorden. Tel 09 274 15 53.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
940 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
O4FID7JL67-E
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€549.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com