Home Te Koop Huis 9080 Lochristi
Burgemeester De Schryverhof 14
Kaart

Burgemeester De Schryverhof 14

9080 Lochristi Huis Te Koop
206 m² wonen
1700 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar de ideale woning in Lochristi? Deze adembenemende vrijstaande villa zou zomaar eens jouw droomhuis kunnen zijn. Bij binnenkomst word je meteen veroverd door het comfort en de ruimte die deze woning te bieden heeft.

Met drie slaapkamers is dit de perfecte woning voor een gezin, of voor iemand die graag vrienden en familie verwelkomt. Hoewel de villa oorspronkelijk gebouwd is in 1968, is deze uitstekend onderhouden en voorzien van alle moderne gemakken waardoor je comfortabel kunt leven.

De woning is zorgvuldig gelegen op een royaal perceel van 1700 vierkante meter, met een ruime woonoppervlakte van 206 vierkante meter. Hier vind je alle ruimte om volop te genieten van het leven, zowel binnen als buiten.

Eén van de voordelen van deze villa is het energielabel D, wat wijst op een redelijke energie-efficiëntie. De villa beschikt over twee garages, ideaal voor het parkeren van auto's of als extra opbergruimte.

Genieten van het buitenleven wordt een dagelijkse routine dankzij de prachtige tuin, georiënteerd op het zuidwesten. Dit betekent dat je de hele dag door kunt profiteren van de zon. Het riante terras is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht.

Ook een badkamer ontbreekt niet in deze villa, wat voldoende is voor een gezin. De locatie is ideaal: je woont dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer in Lochristi.

Kortom, als je op zoek bent naar een ruime en comfortabele woning met een prachtige tuin en alle voorzieningen binnen handbereik, dan is deze vrijstaande villa in Lochristi de perfecte keuze voor jou.

* * *

Burgemeester De Schryverhof 14 - 9080 Lochristi - Deze prachtige villa met open bebouwing is gelegen in Lochristi en biedt alles wat je zoekt in een ideale woning. Met een ruime tuin, terras en garage is dit de perfecte plek om te genieten van het buitenleven.De woning beschikt over 3 slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of voor wie graag gasten ontvangt. Het bouwjaar van de villa is 1968, maar de woning is goed onderhouden en biedt alle comfort van een modern huis. Met een perceeloppervlakte van 1700 m² en een bewoonbare oppervlakte van 206 m is er voldoende ruimte om te leven en te genieten.Het energielabel van de woning is D, wat betekent dat de villa redelijk energiezuinig is. Daarnaast zijn er 2 garageplaatsen beschikbaar, wat handig is voor het parkeren van auto's of het opbergen van spullen.De tuin is georiënteerd op het zuidwesten, wat betekent dat je de hele dag van de zon kunt genieten. Het terras biedt de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.Verder beschikt de woning over 1 badkamer, wat voldoende is voor een gezin. De villa is ideaal gelegen in Lochristi, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer.Kortom, deze villa met open bebouwing is de ideale plek voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning met een prachtige tuin en alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 810.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.373
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
1700 m2
Bewoonbare oppervlakte
206 m2
Referentie
8Y-49LIDCNOC
Makelaar Code
ruime-villa-met-tuin-terras-en
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€810.000 / Immo Poppe
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com