Kaart

6042 Lodelinsart Huis Te Koop
€3.500.000
Lening simuleren

In 1870 werd in het kader van industriële ontwikkeling dit herenhuis van ± 675 m² bewoonbare oppervlakte (+ kelders en zolder = ± 335 m²) gebouwd in een park van meer dan een hectare. Bij dit herenhuis hoort tevens een woonhuis voor de conciërge van ± 375 m² bewoonbare oppervlakte (+ kelders en zolder = ± 175 m²). Sinds de jaren 1990 hebben de eigenaars restauratiewerkzaamheden ondernomen met respect voor de oorspronkelijke architectuur.
Het herenhuis, verdeeld over 5 niveaus, kan als volgt worden omschreven: op de begane grond bevindt zich een marmeren hal die leidt naar 3 woonkamers; een tweede dienstingang leidt naar een kleine hal met garderobe, die op zijn beurt leidt naar een woonkamer, een eetkamer en een open keuken, en tot slot een wasruimte. Op de eerste verdieping opent een ruime hal naar 5 slaapkamers, waaronder een grote slaapkamer met een zitkamer en een badkamer, een tweede slaapkamer met een eigen badkamer en vervolgens 3 andere slaapkamers die samen een badkamer/douche delen. De tweede verdieping biedt meerdere zolderkamers over de hele oppervlakte van het gebouw die naar wens kunnen worden ingericht. De kelder heeft twee wijnkelders, een stookruimte (met een oliegestookte ketel) en een technische ruimte voor het zwembad. Een zolder completeert het gebouw.
Andere kenmerken: Overdracht van aandelen van een vastgoedvennootschap met als exclusief actief het landgoed – verwarmd zwembad – tennisbaan.
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.500.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
QAWINXEEBCAW
Makelaar Code
5590378
Prijs Geschiedenis
09 Feb 2024
€3.500.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com