Kaart

9160 Lokeren Huis Te Koop
225 m² wonen
370 m² perceel
3 slaapkamers

Dit centraal gelegen herenhuis in Lokeren biedt een ideale mix van comfort, bereikbaarheid en duurzaamheid. Het is perfect voor een modern gezin dat op zoek is naar een huiselijk toevluchtsoord. Met het treinstation op minder dan 300 meter afstand en de E17 dichtbij, zijn zowel lokale als langeafstandsverbindingen eenvoudig te bereiken. Bovendien zijn er tal van voorzieningen voor alle leeftijden in de buurt, zoals kinderdagverblijven en scholen.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang geeft tot een gezellige woonkamer. Een gang leidt naar de eetkamer die naadloos overgaat in de volledig uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht op de patio en de tuin, wat zorgt voor een vloeiende verbinding tussen binnen en buiten.

De woning beschikt over twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een nog grotere slaapkamer op de tweede verdieping, die indien nodig gemakkelijk kan worden opgedeeld. Daarnaast zijn er twee badkamers aanwezig.

Het huis is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Het heeft een indrukwekkende EPC-score van 156kWh/m² en is uitgerust met zonnepanelen, wat resulteert in een EPC-label B.

Bent u geïnteresseerd of wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Neem dan contact op via 052/73.08.02 of bezoek www.heylenvastgoed.be.

Enkele extra troeven van deze woning: EPC-label B, zonnepanelen, conform elektriciteit, grote tuin en 3 grote slaapkamers met de mogelijkheid voor een vierde.

* * *

Dit herenhuis, centraal gelegen, biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook een uitstekende verbinding met de stad en andere belangrijke bestemmingen.
Omgeven door allerlei voorzieningen voor alle leeftijden, zoals kinderdagverblijven en scholen, en met het treinstation op minder dan 300 meter wandelafstand en de nabijheid van de E17, zijn zowel lokale als lange afstandsverbindingen gemakkelijk te bereiken, waaronder de stad Gent.
Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal van 19m², die de toon zet voor de rest van de woning. Aan de linkerkant leidt de hal naar een gezellige woonkamer van 16m², terwijl een gang recht vooruit leidt naar de eetkamer, die naadloos overgaat in de volledig uitgeruste keuken. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op de patio en de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos samenvloeien.Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16m² en 19m², evenals een eerste badkamer. De tweede verdieping herbergt een nog grotere slaapkamer van meer dan 30m², die indien nodig gemakkelijk kan worden opgedeeld, samen met een tweede badkamer.De woning is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam, met een indrukwekkende EPC-score van 156kWh/m² en de toevoeging van zonnepanelen, wat resulteert in EPC label B.
In essentie biedt dit herenhuis aan Gasstraat 19 in Lokeren een ideale combinatie van comfort, bereikbaarheid en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor een modern gezin dat op zoek is naar een huiselijk toevluchtsoord.
Voor meer informatie, kijk op www.heylenvastgoed.be.
Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 052/73.08.02
Troeven:EPC BZonnepanelenElektriciteit conformGrote  tuin 3 grote slaapkamers met mogelijkheid tot 4Centrale ligging met goede bereikbaarheid

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
370 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
1OQAH2-C5FYR
Makelaar Code
88567
EPC Waarde
156 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€475.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com