Home Te Koop Huis 9160 Lokeren
Nieuwe Dreef 21
Kaart

Nieuwe Dreef 21

9160 Lokeren Huis Te Koop
106 m² wonen
240 m² perceel

Ben je op zoek naar een starterswoning die je naar eigen smaak kunt renoveren? Dan is deze halfopen woning mogelijk wat voor jou. Het biedt een scala aan mogelijkheden om tot een aangename leefruimte te komen. Enkele voordelen van deze woning zijn de tuin op het zuiden, de ruime bebouwde oppervlakte, het onlangs gerenoveerde dak en de mogelijkheid om je auto voor de woning te parkeren.

Bij binnenkomst via de ruime hal van 17m², bereik je aan de linkerkant op de tussenverdieping een kamer van 8m². De trap naar de eerste verdieping bevindt zich ook hier, net als de toegang tot de woonkamer van 11m² met open keuken van 10m² aan de rechterkant. Via de keuken kom je in de veranda van 11m² die leidt naar een technische ruimte van 3m², een apart toilet van 1m² en een badkamer van 5m².

Op de eerste verdieping vind je een ruime en lichte zolderkamer van 21m². Het goede nieuws is dat er geen verplichting tot renovatie is bij deze woning!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze woning nog meer te bieden heeft? Twijfel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder!

* * *

Nieuwe Dreef 21 - 9160 Lokeren - Op zoek naar een op te knappen starterswoning? Dan is dit misschien wel iets voor u!

Deze halfopen bebouwing biedt tal van mogelijkheden tot het creëren van een gezellige thuis. De zuid georiënteerde tuin, ruime bebouwde oppervlakte, recent vernieuwde dak en mogelijk tot het plaatsen van de wagen voor de woning zijn hierbij de troeven.

Indeling:
- GLV: via de ruime inkomhal/voorplaats (17m²) kan aan de linkerkant op het tussenverdieping een kamer (8m²) bereikt worden. Hier bevindt zich eveneens de trap naar de eerste verdieping alsook rechts de toegang tot woonkamer (11m²) met open keuken (10m²). Via deze laatste wordt de veranda (11m²) bereikt die toegang geeft tot de technische ruimte (3m²), apart toilet (1m²) en badkamer (5m²).

- 1steV: hier bevindt zich een ruime en lichtrijke zolderkamer (21m²).

Tot slot heeft de woning geen renovatieverplichting!

Benieuwd wat deze woning te bieden heeft? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen en dan begeleiden wij u graag verder!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Kadastraal Inkomen
€ 114
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
240 m2
Bewoonbare oppervlakte
106 m2
Referentie
Z16MMOT-1CTU
EPC Waarde
357 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220609-0002619560-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€175.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com