Home Te Koop Huis 8434 Lombardsijde
Lombardsijdelaan 171
Kaart

Lombardsijdelaan 171

8434 Lombardsijde Huis Te Koop
118 m² wonen
215 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek ons sfeervolle vakantiehuis, strategisch gelegen op slechts 1,5 km van de glinsterende zee en dichtbij geliefde badplaatsen zoals Nieuwpoort, Westende, Middelkerke en Oostende. Door de uitmuntende openbaar vervoer verbindingen zijn deze kustjuweeltjes makkelijk te bereiken en zelfs te voet of per fiets te ontdekken.

Our vakantiewoning bevindt zich in een beveiligd domein, een waar toevluchtsoord van rust en privacy. Dankzij een veilige ingang via een slagboom kunt u volop genieten van uw vakantie, in de wetenschap dat u in een geborgen omgeving verblijft.

Als trotse eerste eigenaars hebben we ons vakantiehuis steeds met veel zorg onderhouden. Uitgerust met moderne gemakken en een gezellige sfeer, is deze plek de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen die willen relaxen en quality time willen doorbrengen aan de Belgische kust. Voel u welkom in uw tweede thuis!

* * *

Lombardsijdelaan 171 - 8434 Lombardsijde -
Welkom bij ons charmante vakantiehuis, slechts 1,5 km verwijderd van de sprankelende zee en gunstig gelegen nabij de populaire badplaatsen Nieuwpoort, Westende, Middelkerke en Oostende. Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zijn deze kustpareltjes gemakkelijk bereikbaar, en sommige zelfs te voet of per fiets te verkennen.

Verscholen in een beschermend domein, biedt ons huisje een oase van rust en privacy. Met een beveiligde ingang via een slagboom, kunt u met een gerust hart genieten van uw vakantie, wetende dat u zich in een veilige omgeving bevindt.

Als de trotse eerste eigenaars hebben we ons vakantiehuis altijd met liefde verzorgd. Met moderne voorzieningen en een huiselijke sfeer, is dit de perfecte plek voor gezinnen om te ontspannen en te genieten van quality time samen aan de Belgische kust. Welkom thuis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Kadastraal Inkomen
€ 825
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
215 m2
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
O768MULU4FXP
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€350.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com