Home Te Koop Huis 3920 Lommel
Schansstraat 23



immo Kaart

Schansstraat 23, 3920 Lommel

Huis Te Koop in Lommel
2084 m² wonen
1776 m² perceel
4 slaapkamers
€405.000

Schansstraat 23 - 3920 Lommel - Karaktervolle woning op circa 18 are grond
Omgeving:
Deze karaktervolle woning is rustig gelegen in het gehucht Lutlommel tussen Overpelt en Centrum Lommel. Ook is het dichtbij de invalswegen naar Nederland en Hasselt. Valkenswaard ligt op zo’n 20 minuten en ook Eindhoven is hier 30 minuten van gelegen. Lommel zelf is een levendig, gezellig stadje met veel charme en ook meer dan voldoende markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u kunt zonnebaden of tal van wandelroutes kunt ontdekken.
Indeling:
Inpandige garage, woonkamer, eetkamer, keuken, bureau, kelder, 2toilet, 5 slaapkamers waarvan één omgebouwd kan worden tot dressing, 2 badkamers, zolderberging.
Beschrijving:
Wanneer we via het mooie wandelpad aan de woning betreden Wanneer we de woning betreden komen we via de inkomhal in de leefruimte terecht die voorzien is van vele ramen zodat er veel lichtinval is in de woning. Ook is er een gezellige houthaard aanwezig in de woonkamer die voor veel gezelligheid zorgt. Naast de woonkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning een bureauruimte met een aparte toegangsdeur naar buiten. Verder in de leefruimte bevindt zich de eetkamer tegen met aan de linkerkant de keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Naast de keuken is er een gang die toegang verleent aan een dressing, een toilet, een slaapkamer, de kelder en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een bad en een dubbele lavabo. Op het einde van de gang is er de mooie wenteltrap waardoor je de bovenverdieping kan bereiken. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en een toilet aanwezig. De badkamer is aangekleed met een douche en een dubbele lavabo. Via een zolderluik kan je de zolder betreden die enkel als zolderberging kan dienen. De tuin is aangelegd met gras waarop enkele gebouwen staan. Een serre, een tuinhuis en een pergola. Langs het terras is een grote vijver gemaakt waarbij je over het bruggetje de tuin in loopt. Naast dit alles is er een inpandige garage aanwezig met een elektrische garagepoort.
Bijzonderheden:
- 26 zonnepanelen met groene stroomcertificaat nog geldig tot 2031- Rolluiken- Mooie vijver- Terrasoverdekking met elektrisch afsluitbare wanden met terrasverwarming

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 405.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
1776 m2
Bewoonbare oppervlakte
2084 m2
Referentie
W6UKV4L827NX
Makelaar Code
97626
EPC Waarde
382 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 Nov 2023
€405.000 / Heylen Vastgoed
26 Aug 2023
€422.000 / Heylen Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Schansstraat 23, 3920 Lommel.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com