Home Huis 3920 Lommel
Gebroeders Van Eyckdreef 10
Kaart

Gebroeders Van Eyckdreef 10

3920 Lommel Huis
306 m² wonen
1950 m² perceel
4 slaapkamers
€795.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gebroeders Van Eyckdreef 10 - 3920 Lommel - Ruime villa met grote tuin, garage en 4 slaapkamers op ca. 19,50 are in Lommel
Deze prachtige villa in Lommel is een droomhuis voor iedereen die op zoek is naar ruimte, comfort en een prachtige tuin. Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning een oase van rust en privacy. De ligging van deze villa is ideaal. Residentiële ligging en toch dicht bij het centrum van Lommel. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Daarnaast zijn er ook nog verschillende scholen, winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt. De woning omvat 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, woonkamer, bureau, garage, carport, poolhouse en een mooi aangelegde tuin.

Indeling:
Gelijkvloers:
U betreedt de woning vanuit een statige centrale inkomhal met apart gastentoilet. Van hieruit heeft u via een dubbele openslaande deur toegang tot de woonkamer met granieten vloer. Deze is opgedeeld in een eetkamer en zithoek. Aansluitend de woonkamer vindt u een zonovergoten ontbijthoek die uitkijkt over een fraai aangelegde tuin. Ook de keuken staat in verbinding met de woonkamer en is voorzien van alle modern comfort. Hier vindt u een kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, combi-oven, diepvries en 2 koelkasten. Verder gelijkvloers een praktische berging/wasplaats. Vooraan de woning bevindt zich de bureau en de gelijkvloerse master bedroom. De master heeft aanpalend de uitgebreide marmer badkamer met dubbele wastafel, bubbelbad, toilet en douche/stoomcabine.

Eerste verdieping:
Op de verdieping vindt u drie ruime slaapkamers waaronder een masterbedroom met ruimte voor lounge hoek. Verder de 2e badkamer met wastafel, douche en toilet. Tot slot is er op de bovenverdieping een traditionele sauna voorzien met infrarood en kleurtherapie. Naast de sauna is een bergruimte voorzien.

Terras en tuin:
Buiten treft u een prachtig aangelegde parktuin rondom de woning. Links langs de woning is een zeer ruime garage met voldoende plaats voor 2 wagens te plaatsen. Naast deze garage is ook een carport voorzien, ook met elektrische poort, hier is nog een extra staanplaats voor de wagen. Achter de garage bevindt zich het bijgebouw. Hier is een extra keuken voorzien en bergruimte. De keuken is uitgebreid voorzien van Boretti gasfornuis met 2 ovens en inbouwfrituur, afwasmachine en professionele afzuiging. Verder vindt u achteraan de woning een ruim zonneterras aansluitend aan de keuken en een overdekt terras. Verder geniet u achteraan een fraai aangelegde tuin met fontein en verschillende beschutte zithoekjes. Een ware oase van groen en rust!

Bijzonderheden:
* Airco
* Residentiele ligging
* Vloerverwarming
* Centraal stofzuigsysteem
* Ruim bijgebouw met 2e keuken
* Overdekt terras
* Veel overdekte parkeermogelijkheden
* Bang & Olufsen installatie voorzien doorheen de woning
* Prachtig aangelegde parktuin Documenten Indelingsplan EPC Bodemattest.pdf

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
1950 m2
Bewoonbare oppervlakte
306 m2
Referentie
KPG0K-W2M4Q6
Makelaar Code
07/2725
EPC Waarde
196 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230713-0002943890-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
11 Feb 2024
€795.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com