Kaart

3920 Lommel Huis
104 m² wonen
1536 m² perceel
1 slaapkamers
€235.000

Ontdek deze charmante eengezinswoning, gunstig gelegen op een royaal perceel van ongeveer 15 are in het hart van Lommel. Met gemakkelijke toegang tot omliggende gemeenten, bent u zich binnen 30 minuten in Valkenswaard en binnen 45 minuten in Eindhoven.

Lommel zelf is een bruisende gemeente waar u kunt genieten van een rijk aanbod aan markten en winkels, bezoek de UGC-cinema of verken de talloze wandelroutes in het prachtige Lommelse Sahara.

De indeling van de woning omvat een inkomhal, een leef- en eetruimte, een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een berging. De lichte en uitnodigende leefruimte begroet u bij binnenkomst, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De functionele keuken leidt naar de comfortabele badkamer, uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Achter de badkamer biedt een handige berging extra opslagruimte.

Verder beschikt de woning over een ruime slaapkamer van 11,53 m2. Dankzij het grote perceel van maar liefst 1543,01m2, biedt deze woning voldoende mogelijkheden voor uitbreiding of aanpassing naar wens.

Bijzonderheden van deze woning zijn onder meer de conforme elektriciteit en het feit dat het momenteel is verhuurd. Verken de mogelijkheden van dit unieke vastgoedaanbod in Lommel.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Leuke eengezinswoning op een perceel van ca.15areLigging: Het huis is gelegen in het centrum van Lommel. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar, zo bent u op 30 minuten in Valkenswaard en op 45 minuten in Eindhoven. Verder is Lommel een gezellige gemeente waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u tal van wandelroutes kunt ontdekken. Indeling: inkomhal, leef- en eetruimte, keuken, slaapkamer, badkamer, berging.Beschrijving: Bij binnenkomst in de woning leidt de inkomhal naar verschillende ruimtes. De leefruimte, gelegen aan de voorkant, baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartij. Via de hal komen we bij de keuken. Grenzend aan de keuken bevindt zich de badkamer deze is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Achter de badkamer is er een handige berging beschikbaar. Verder beschikt de woning over een ruime slaapkamer van 11,53m2. Met een perceel van maar liefst 15are biedt de woning tal van mogelijkheden.Bijzonderheden:- Elektriciteit conform- Momenteel verhuurd- Groot perceel (1.543,01m2)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1954
Grond oppervlakte
1536 m2
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
3ROI2P1NB85J
Makelaar Code
140033
EPC Waarde
397 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€235.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com