Home Te Koop Huis 3920 Lommel
Molsekiezel 91
Kaart

Molsekiezel 91

3920 Lommel Huis Te Koop
293 m² wonen
1663 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime en vrijstaande gezinswoning, ideaal gelegen nabij het levendige centrum van Lommel. Gebouwd in 1968, heeft deze woning de afgelopen drie jaar een energiezuinige upgrade gekregen, wat bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

De woning beschikt over een grote woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, vier ruime slaapkamers, een badkamer en een zolder met talloze mogelijkheden. Bovendien is er een groene tuin voor ontspanning en een kelder voor extra opslagruimte.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een statige hal met gastentoilet en vestiairekast. Vanuit hier krijgt u direct toegang tot de sfeervolle woonkamer met eethoek en zithoek, compleet met een houthaard. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en biedt toegang tot de kelder en garage. De garage biedt voldoende ruimte voor twee kleinere auto's of één grote auto met extra bergruimte.

Op de verdieping vindt u vier ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel en douche, evenals een speciale nis als dressingruimte.

De woning is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met veel privacy en een ruim tuinhuis. Enkele bijzonderheden van deze woning zijn de gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Lommel, een alarmsysteem, een zuidgerichte omheinde tuin, energiezuinigheid, recent geïnstalleerde zonnepanelen, een vernieuwd dak, geïsoleerde spouw en extra kelder- en zolderruimte.

Documenten zoals het bodemattest, EPC en indelingsplan zijn beschikbaar op aanvraag.

* * *

Molsekiezel 91 - 3920 Lommel - Ruime gezinswoning op 1.663 m² nabij het centrum van Lommel
Deze vrijstaande woning is ideaal gelegen nabij het centrum van Lommel en werd gebouwd in 1968. In de afgelopen 3 jaar is de woning energiezuiniger gemaakt. Het eigendom omvat een woning met een ruime woonkamer, een ingerichte keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte die tal van mogelijkheden biedt, een mooie groene tuin en bovendien beschikt de woning over een kelder.

Gelijkvloers:

U betreedt de statige inkomhal van deze woning met gastentoilet en vestiairekast. De inkomhal verleend onmiddellijk toegang tot de woonkamer voorzien van een sfeervolle eetplaats en zithoek met houthaard. De ruimtes geven via de grote ramen tot op de grond een mooi zicht op de tuin. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot de keuken. Achter de keuken bevindt zich de toegang tot de kelder en garage. De garage is voldoende groot voor het parkeren van 2 kleinere wagens achter elkaar, of een grote wagen met voldoende ruimte voor extra berging of fietsenstalling. Vanuit de garage is het mogelijk om rechtstreeks naar de tuin te gaan.
Verdieping.
Verder op de verdieping treft u 4 ruime slaapkamers en een badkamer aan. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel in meubel en een douche. Hierbij is een niche voorzien als dressingruimte.

Tuin:
Mooi ingesloten kavel met veel privacy, omgeven door veel groen. Ruim tuinhuis aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gunstige ligging t.o.v. het centrum van Lommel
- alarmsysteem
- Zuid georiënteerde, omheinde tuin
- Energiezuinige woning
- recente installatie zonnepanelen
- Vernieuwd dak
- Geïsoleerde spouw
- Kelder en zolderruimte

Documenten Bodemattest EPC Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.872
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
1663 m2
Bewoonbare oppervlakte
293 m2
Referentie
S5J9XB2KYXUZ
Makelaar Code
07/2965
EPC Waarde
166 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240123-0003112861-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€495.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com