Kaart

3920 Lommel Huis Te Koop
108 m² wonen
695 m² perceel
3 slaapkamers

Te renoveren woning met potentieel 4 slaapkamers en garage
Ligging: De woning is gelegen in het hartje van Lommel centrum. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke buurt en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Zo bent u op 15 minuten in Valkenswaard en 30 minuten in Eindhoven. Lommel is een bruisende gemeente waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u kunt zonnebaden aan het saffiermeer of uren kunt rondwandelen.
Indeling: inkomhal, leef- en eetruimte, keuken, slaapkamer 1, slaapkamer 2, bureau/slaapkamer 3, badkamer, zolder, kelder, garage, tuin.
Beschrijving: Deze charmante vrijstaande woning, gelegen in het centrum van Lommel, biedt tal van mogelijkheden. Bij het betreden van de woning worden we verwelkomd in een ruime inkomhal, die toegang biedt tot verschillende ruimtes in het huis. De eerste deur leidt naar een open leef- en eetruimte, gelegen aan de voorzijde van de woning en baadt in natuurlijk licht dankzij grote ramen. Vanuit hier komen we direct in een gesloten keuken, momenteel basic uitgerust maar met veel potentieel. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde van de woning liggen twee ruime slaapkamers met uitzicht op de tuin. Daarnaast is er een kleine derde slaapkamer of bureauruimte, met een luik naar de zolderverdieping. De zolder biedt mogelijkheden tot uitbreiding; met een vaste trap kunnen hier nog twee ruime slaapkamers worden gecreëerd. Achteraan de woning is er een inrit naar de ondergrondse garage, met aansluitend een kelder. Dankzij de hoge kelder is deze ruimte ideaal voor het uitoefenen van een hobby of klussers. De woning wordt omringd door een groene tuin, waar men in alle rust en privacy kan genieten.
Bijzonderheden:
- Woning met veel potentieel
- Ruim perceel
- CV op stookolie

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 279.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
695 m2
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
1-QRZE56KS6Q
Makelaar Code
140775
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€279.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com