Kaart

Heide 9

3210 Lubbeek Huis Te Koop
131 m² wonen
1901 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Heide 9 - 3210 Lubbeek - Omschrijving: deze mooie woning in open bebouwing bevindt zich op een 2-tal kilometer van het centrum van Lubbeek. De woning biedt fijne leefruimtes en 3 slaapkamers, met de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. Achteraan de woning is er een veranda en een grote tuin met zicht op het achterliggend agrarisch gebied.
Omvattende:
Gelijkvloers: zit- en eetkamer, eetplaats, keuken, veranda, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte
Zolderverdieping: 1 slaapkamer en 2 bergzolders
Kelder: 1 compartiment
Oprit, garage, terras en tuin met bergingen
Ligging: de woning bevindt zich ongeveer halverwege in een straat die de N3 Leuven/Tienen verbindt met het centrum van Lubbeek. Het station van Vertrijk bevindt zich op 5 km en de aansluiting met de E40 op een 6-tal km.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Gelijkvloers
Zit- en eetkamer: via de voordeur bereikt men onmiddellijk de zit- en eetkamer. In de zitkamer geeft een grote hoekraampartij uit aan de voorkant van de woning. Een open doorgang leidt van hieruit naar de eetkamer, waar een dubbele raampartij achteraan de woning uitgeeft. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met een witgrijze keramische tegel.
Eetplaats: van de eetkamer leidt een deur naar de eetplaats, waar een 3-delige deurraampartij links uitgeeft in de veranda. De vloer in de eetplaats is bekleed met dezelfde tegel als in de zit- en eetkamer.
Keuken: van de eetplaats leidt een deur naar de volledig ingerichte keuken, die is uitgerust met een wastafel met druipvlak, een vitrokeramische kookplaat en dampkap, ingebouwde koelkast, vaatwasmachine en oven, en verder praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht in graniet. In de keuken geeft een hoekraampartij uit aan de voorkant van de woning. Ook hier is de vloer bekleed met dezelfde tegel als in de zit- en eetkamer.
Veranda: via de eetplaats bereikt men de veranda achteraan de woning, waar een dubbel opengaand schuifraam en de vaste raampartijen ernaast uitgeven op de mooie tuin. De vloer in de veranda is bekleed met een beige keramische tegel.
2 slaapkamers: van de zit- en eetkamer leiden deuren naar de 2 slaapkamers op het gelijkvloers, die met elkaar in verbinding staan door een tussendeur. De slaapkamer aan de voorkant van de woning heeft een raampartij in 3 delen en een extra, hoger geplaatst raam. De slaapkamer aan tuinkant heeft een dubbel en een enkel raam die uitgeven in de veranda. In deze kamer leidt een trap naar de zolderverdieping. De vloer in de kamers is bekleed met vinyl.
Badkamer: van de eetplaats leidt een deur naar de badkamer, die is uitgerust met een enkel lavabomeubel met kastjes onderaan, spiegel bovenaan, een kolomkast terzijde en een ligbad. Hier bevinden zich ook de nodige aansluitingen voor een wasmachine en een strook glasdallen zorgt hier voor het nodige daglicht. De vloer is bekleed met dezelfde tegel als elders op het gelijkvloers en de wanden zijn tot op stahoogte betegeld.
Toiletruimte: de toiletruimte is voorzien van een toilet en een lavabo. Ook hier zorgen glasdallen voor het nodige daglicht. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als elders en de wanden zijn bekleed met dezelfde frisse tegel als in de badkamer.
Zolderverdieping
Via de trap in de slaapkamer achteraan de woning bereikt men de kleine nachthal op de zolderverdieping, waar 3 deuren toegang geven tot de verschillende zolderruimtes.
3 zolderruimtes: de zolder is momenteel ingericht als 1 functionele slaapkamer en 2 ruime zolderkamers, maar biedt perfect de mogelijkheid tot uitbreiding. De slaapkamer heeft een raampartij in 3 delen en de vloer is hier bekleed met vinyl.
Kelder
Een deur in de eetkamer leidt tot de houten trap naar de kelderverdieping, die bestaat uit 1 compartiment. Hier bevinden zich de CV-ketel (mazout) en de boiler.
Oprit, garage, tuin met zonneterras en tuinbergingen
De oprit rechts van de woning leidt tot aan de dubbele tuinpoort en vervolgens tot aan de garage. Het terras achteraan de woning is aangelegd met klinkers en van hieruit leidt een pad naar de tuin, die is aangelegd met grasperken en diverse aanplantingen. Van hieruit heeft men zicht op het achterliggend agrarisch gebied.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing en rolluiken
- Alarmsysteem
- CV op mazout
Conclusie:
Deze mooie woning in open bebouwing biedt fijne leefruimtes en 3 slaapkamers, met de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. Achteraan de woning is er een veranda en een grote tuin met zicht op het achterliggend agrarisch gebied. De woning bevindt zich ongeveer halverwege in een straat die de N3 Leuven/Tienen verbindt met het centrum van Lubbeek. Het station van Vertrijk bevindt zich op 5 km en de aansluiting met de E40 op een 6-tal km.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.177
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
1901 m2
Bewoonbare oppervlakte
131 m2
Referentie
THC76WMK9GT9
EPC Waarde
852 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3157370
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€349.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com