Home Te Koop Huis 3210 Lubbeek
Staatsbaan 152
Kaart

Staatsbaan 152

3210 Lubbeek Huis Te Koop
163 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze halfopen bebouwing aan de Staatsbaan in Lubbeek, gelegen op een ruim perceel van 9are 81ca. Hoewel deze woning uit 1957 een renovatie nodig heeft, biedt het talloze mogelijkheden dankzij de grote tuin en de goed onderhouden structuur.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal met een apart toilet en directe toegang tot de woonkamer. Verder vind je hier de keuken, een bureau of slaapkamer op de begane grond en een wasruimte. De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers en een badkamer, terwijl er op de tweede verdieping nog een zolderkamer is.

Extra functies zijn een kleine kelder, een garage en extra parkeergelegenheid. De grote tuin is ongetwijfeld het hoogtepunt van dit pand.

Kortom, deze woning biedt een scala aan mogelijkheden en kan volledig naar eigen smaak worden ingericht door de nieuwe eigenaar. Neem contact op via +32 499 22 99 24 of thomas@sophimo.be om een bezoek te boeken.

* * *

Staatsbaan 152 - 3210 Lubbeek - Welkom in Lubbeek! Op de Staatsbaan kan je deze halfopen bebouwing terugvinden, met een mooie grondoppervlakte van 9are 81ca. Deze te renoveren woning biedt, samen met zijn grote tuin, enorm veel mogelijkheden.

De woning werd gebouwd in 1957 en werd steeds goed onderhouden. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een inkomhal met apart toilet en onmiddellijke toegang tot de leefruimte. Meer achteraan vinden we de keuken, een bureau of gelijkvloerse slaapkamer en de wasberging. Op de eerste verdieping heeft men twee kamers en de badkamer. Op de tweede verdieping is tot slot nog een zolderkamer terug te vinden.

Verder is de woning uitgerust met een kleine kelder, garage, extra parkeermogelijkheden en als blikvanger de grote tuin.

Kort samengevat biedt deze woning een tal van mogelijkheden en kan de koper deze volledig naar eigen wens indelen.

Benieuwd? Boek je bezoek via +32 499 22 99 24 of thomas@sophimo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
163 m2
Referentie
KY9CF1X-VWSJ
Makelaar Code
433-5949333
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€249.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com