Home Te Koop Huis 3210 Lubbeek
Schubbeekdriesweg 5
Kaart

Schubbeekdriesweg 5

3210 Lubbeek Huis Te Koop
225 m² wonen
919 m² perceel
3 slaapkamers

Als u op zoek bent naar een duurzame, tijdloze woning, dan is deze prachtige woning precies wat u zoekt. Gebouwd met duurzame recuperatiematerialen, biedt deze woning de perfecte combinatie van historische charme en moderne technologie. Vanaf het moment dat u de ruime, hoge inkomhal binnenstapt, wordt u verwelkomd door de eetkamer en woonkamer die uitkomen in een lichte veranda met uitzicht op een prachtig aangelegde tuin met terras, vijver en bijgebouw.

De woning beschikt over een grote, volledig uitgeruste keuken, een naastgelegen wasruimte/opslagruimte en een zeer ruime garage. De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers, waarvan één met dressing, en een volledig vernieuwde badkamer. De woning straalt karakter uit en is afgewerkt met oog voor detail, terwijl de tijdloze stijl ervoor zorgt dat het bij elke trend en smaak past.

Met ruime kamers en een prachtige tuin biedt deze woning alle comfort en privacy die u nodig heeft. Gelegen op een rustige, autovrije locatie, maar toch dichtbij allerlei voorzieningen, is dit de ideale plek om te wonen, met directe toegang tot het Troostembergbos!

Daarnaast is de woning uitgerust met 32 zonnepanelen (met certificaten), een alarmsysteem, een centraal stofzuigersysteem, ventilatie en meer. Ondanks de elektrische verwarming is het energieverbruik slechts 366 kwh/m², wat resulteert in een D-label.

* * *

Schubbeekdriesweg 5 - 3210 Lubbeek - Deze prachtige woning is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en tijdloze woning. Volledig opgetrokken met duurzame recuperatiematerialen, combineert deze woning de charme van het verleden met de technologieën van vandaag. U komt de woning binnen in een ruime, hoge inkomhal die toegang geeft tot de eetplaats en woonkamer. Achteraan de woning monden deze uit in de lichtrijke veranda met een mooi zicht op de volledig aangelegde tuin met terras, vijver en bijbouw.
Er is een ruime, volledig geïnstalleerde keuken, een naastliggende wasplaats/berging en zeer ruime garage aanwezig.
Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers (waarvan 1 met dressing) en een volledig vernieuwde badkamer. De woning straalt karakter uit en is met oog voor detail afgewerkt. De tijdloze stijl zorgt ervoor dat de woning bij elke trend en smaak past. 
Met de ruime kamers en een prachtige tuin, biedt deze woning alle comfort en privacy die u zoekt. Gelegen op een zeer rustige, verkeersvrije locatie, maar toch nabij vele voorzieningen is dit de ideale plek om te wonen - met directe toegang tot Troostembergbos!
32 zonnepanelen aanwezig (met certificaten), alarm, centraal stofzuigersysteem, ventilatie, enz.. (ondanks de elektrische verwarming nu reeds 366 kwh/m² - Label D !!)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 635.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
919 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
XYXKA1D1OIS6
Makelaar Code
5950696
EPC Waarde
366 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231215-0003076423-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€635.000 / Immodrome
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com