Home Te Koop Huis 3210 Lubbeek
Waaibergweg 13
Kaart

Waaibergweg 13

3210 Lubbeek Huis Te Koop
250 m² wonen
2.856 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gelegen villa, genesteld op een perceel van 28are 56ca. Geniet van de rust en het spectaculaire uitzicht op natuurgebied De Spicht vanuit uw achtertuin. De woning biedt een gezellige woonkamer met pelletkachel en eetplaats die naadloos aansluit op een overdekt terras met uitzicht op de tuin en de natuur.

De keuken straalt luxe uit en is recent volledig vernieuwd. De villa beschikt over drie slaapkamers en een ruime, gerenoveerde badkamer met inloopdouche. Voor uw comfort is er airconditioning aanwezig die zowel kan koelen als verwarmen. Extra functies zijn nieuwe zonnescreens aan het terras en rolluiken door het hele huis, waarvan die in de woonkamer en keuken elektrisch zijn en voorzien van een timer.

Voor uw veiligheid zijn de PVC ramen uitgerust met slotbeveiliging en is het glas in de kelder inbraakwerend. De ondergrondse kelderruimte herbergt een garage, een hobby/werkruimte en een technische berging/wasplaats.

Het perceel heeft een breedte van ongeveer 35 meter. Met toestemming van de gemeente kan er mogelijk een verkaveling worden gerealiseerd om de woning te vervangen door twee prachtige villa bouwpercelen.

* * *

Waaibergweg 13 - 3210 Lubbeek - Fantastisch gelegen villa op een perceel van 28are 56ca.
Deze woning is zeer rustig gelegen en heeft achteraan een glooiend zicht op natuurgebied De Spicht!
De woning heeft een aangename woonkamer (met pelletkachel) en eetplaats met aansluitend een overdekt terras met zicht op de tuin en de natuurlijke omgeving.
De luxueus geïnstalleerde keuken werd nog recent volledig vernieuwd.  Verder zijn er 3 slaapkamers aanwezig en een ruime gerenoveerde badkamer met inloopdouche.
Airco (coolen en warmen aanwezig),  nieuwe zonnescreens aan het terras en overal rolluiken (in living en keuken elektrisch voorzien van een timer). PVC ramen met slotbeveiliging en in de kelder zijn de ramen voorzien van inbraakwerend glas. Er is een ondergrondse kelderruimte aanwezig waar een garage, een hobby/werkruimte en technische berging/wasplaats aanwezig is.
Het perceel is +/- 35 meter breed, er kan na akkoord van de gemeente eventueel een verkaveling worden bekomen om de woning af te breken en te verdelen in 2 mooie villa bouwpercelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 675.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
2.856 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
5K5M313BNULQ
Makelaar Code
5921468
EPC Waarde
198 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€675.000 / Immodrome
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com