Kaart

3560 Lummen Huis Te Koop
267 m² wonen
1198 m² perceel
3 slaapkamers

Deze ruime en goed onderhouden vrijstaande woning met drie slaapkamers, gelegen op een prachtig perceel van 12 are, is de ideale gezinswoning. Gelegen in het rustige Meldert, met alle voorzieningen in de buurt en binnen enkele minuten rijden van het centrum van Lummen, Diest of Paal. De gunstige ligging nabij de E313 en het treinstation van Diest zorgt voor een vlotte verbinding voor woon-werkverkeer.

Bij binnenkomst in deze instapklare woning word je verwelkomd door een ruime hal. De woonkamer met gezellige haard biedt voldoende ruimte voor een tv-hoek en een royale eetkamer, en geniet van een prachtig uitzicht op de tuin en de omringende weilanden. Aangrenzend bevindt zich de praktische keuken, die toegang geeft tot het overdekte terras en de tuin. Deze ruimte kan naar wens worden opgefrist of vernieuwd.

De woning biedt ook drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en wastafel en een apart toilet. Alles is gelegen op één niveau, met raamwerk dat tot de grond reikt om een overvloed aan natuurlijk licht te garanderen.

De kelder beschikt over een grote wasplaats, een inpandige garage, een werk- en hobbyruimte en een ruime opslagruimte. De toegankelijke zolder biedt mogelijkheden voor eventuele uitbreiding van de woning.

Met een zuidgerichte oriëntatie is het heerlijk vertoeven in de tuin of op het overdekte terras. Deze gezinswoning in een groene omgeving is perfect voor wie op zoek is naar een ruime woning met veel potentieel. Het energielabel is C.

Belangrijke kenmerken zijn de zeer goede staat van onderhoud, de open bouwstijl, de royale kelder en zolder, en de onderhoudsvriendelijke, zuidgerichte tuin. Dit alles bevindt zich op een rustige locatie nabij het centrum van Meldert en is goed bereikbaar dankzij nabijgelegen invalswegen, autosnelwegen en het treinstation van Diest.

De woning is beschikbaar vanaf eind 2024.

* * *

RUIME PERFECT ONDERHOUDEN GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS OP 12 ARE IN LUMMEN-MELDERT
LiggingDeze vrijstaande woning met drie slaapkamers op een knap perceel van 12 are is de ideale woning voor wie op zoek is naar een fijne gezinswoning. Gelegen in het rustige en landelijke Meldert waar je toch alle voorzieningen in de buurt hebt en op enkele minuutjes rijden in het centrum van Lummen, Diest of Paal bent. Ook voor het woon- werkverkeer heb je van hieruit een vlotte verbinding dankzij de E313 en het station van Diest vlakbij.
IndelingVia de ruime inkomhal betreden we deze instapklare woning. De woonkamer met gezellige haard is een grote ruimte met voldoende plaats voor een tv-hoek en een ruime eetkamer. Je geniet hier van het uitzicht op de tuin en de voorliggende weilanden. Aansluitend heb je de praktische keuken. Deze is zeer gerieflijk en geeft toegang tot het overdekt terras en de tuin. Uiteraard kan je deze vernieuwen of opfrissen naar eigen smaak. De woning beschikt verder nog over 3 ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad en lavabo en een apart toilet. Al deze ruimtes bevinden zich op 1 niveau en beschikken allemaal over ramen tot op de grond waardoor je overal een zalige lichtinval hebt.In de kelder heb je nog een ruime praktische wasplaats, een inpandige garage, een werk- en hobbykamer en nog een grote voorraadruimte. Ideaal voor mensen met hobby's, voor zelfstandigen of voor stockage van materiaal. De zolder is bereikbaar via een luik en biedt tal van mogelijkheden voor uitbreiding van de woning.In de tuin en op het overdekt terras is het zalig vertoeven dankzij de zuidgerichte oriëntatie.Wie op zoek is naar een ruime woning met veel potentieel op een knap perceel is hier aan het juiste adres!
Troeven- zeer goed onderhouden woning- open bebouwing- 3 slaapkamers- leefruimtes met zicht op de tuin- zeer ruime kelder en zolder- energielabel C- zuidgerichte en onderhoudsvriendelijke tuin- groene omgeving- rustige ligging vlakbij het centrum van Meldert, Paal en Tessenderlo- vlotte bereikbaarheid dankzij invalswegen, autostrades en treinstation van Diest in de buurt

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
1198 m2
Bewoonbare oppervlakte
267 m2
Referentie
L6V7TB0YSZH5
Makelaar Code
95716
EPC Waarde
210 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€369.000 / Heylen Vastgoed
21 Oct 2023
€379.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com