Kaart

3560 Lummen Huis Te Koop
160 m² wonen
1283 m² perceel
2 slaapkamers

Deze charmante open bebouwing met veel karakter bevindt zich op een prachtig perceel in het groene en rustige Lummen, meer specifiek in Linkhout. De woning is gunstig gelegen nabij Schulensmeer en diverse fiets- en wandelroutes, perfect voor ontspanning en outdoor activiteiten. Bovendien biedt de ligging een vlotte verbinding naar omliggende steden zoals Halen, Herk-de-Stad en Diest, evenals gemakkelijke toegang tot de E313 en E314 voor woon-werkverkeer.

De woning, met een bewoonbare oppervlakte van 160 m², biedt talrijke mogelijkheden en staat klaar om door jou gerenoveerd te worden. Bewaar enkele authentieke elementen en voer aanpassingen uit volgens moderne normen om hier je eigen rustige en gezellige oase te creëren. Tijdens een plaatsbezoek lichten we graag toe welke energetische renovaties nodig zijn om aan de renovatieverplichtingen binnen 5 jaar te voldoen.

Het gelijkvloers omvat oa. twee woonkamers, keuken, veranda, berging, badkamer en apart toilet. Op de verdieping vind je twee slaapkamers en een tweede badkamer. De woning beschikt ook over een kelder, zolder, en twee garages voor extra opbergruimte.

De tuin, die volledig is omheind, is ideaal voor kinderen en huisdieren. Daarnaast is het de perfecte plek om te ontspannen in de zon, dankzij de zuidwestelijke oriëntatie. Of je nu droomt van een eigen moestuin of een onderhoudsvriendelijk groen landschap, hier is het allemaal mogelijk.

Belangrijkste pluspunten zijn onder andere: de charme van de open bebouwing, de mogelijkheid tot renovatie naar eigen smaak, verwarming op aardgas, twee badkamers en garages, het ruime perceel, de zonnige tuin met veel privacy, en tenslotte de centrale maar groene ligging nabij het Schulensmeer.

* * *

TE RENOVEREN KARAKTERVOLLE  WONING OP KNAP PERCEEL IN LUMMEN
LiggingDeze charmante woning ligt op de Linkhoutstraat in het groene en rustige Linkhout, een deelgemeente van Lummen. Je woont hier op een boogscheut van het Schulensmeer met tal van ontspanningsmogelijkheden. Ook prachtige fiets- en wandelroutes liggen vlakbij. Je hebt een vlotte verbinding naar het centrum Lummen, Halen, Herk-de-Stad en Diest. De E313 en de E314 liggen op enkele minuutjes rijden waardoor je kan spreken van een zeer centrale ligging. Kortom, de perfecte uitvalsbasis om heerlijk te ontspannen en te genieten van een vlot woon- werkverkeer!
OmschrijvingDeze karaktervolle woning bied tal van mogelijkheden en heeft een bewoonbare oppervlakte van 160 m². De woning dient gerenoveerd te worden naar eigen smaak en noden. Met behoud van enkele authentieke elementen en aanpassingen naar de hedendaagse normen kan je hier jouw oase van gezelligheid en rust creëren. Graag lichten wij bij een plaatsbezoek toe welke energetische renovaties nodig zijn om te voldoen aan de renovatieverplichting binnen de 5 jaar.Op het gelijkvloers heb je de centrale inkomhal die langs beide zijden toegang geeft tot de twee woonkamers. Verder heb je een keuken, veranda, praktische berging, badkamer met douche en lavabo en apart toilet.De verdieping telt twee slaapkamers waarvan één met ingebouwde kasten en een badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Dankzij de aanwezigheid van een kelder, een zolder en twee garages buiten beschik je over voldoende opbergruimte.De verwarming is op aardgas en de ramen beneden zijn voorzien van rolluiken.De tuin is volledig omheind waardoor kinderen en viervoeters hier zalig kunnen ravotten. Droom jij van een eigen moestuintje of van een onderhoudvriendelijke groene vlakte? Het kan hier allemaal. Eén ding is zeker: het is zalig genieten van deze zuid-west georiënteerde tuin met prachtig groen zicht!
Troeven- charmante open bebouwing- te renoveren naar eigen smaak- verwarming op aardgas- 2 badkamers (gelijkvloers + verdieping)- 2 garages (1 met automatische poort)- perceel van 12a 83ca en straatbreedte van 19,50m- zonrijke tuin met veel privacy- groene ligging in Linkhout op wandelafstand van het Schulensmeer- centrale ligging: het Klaverlad van Lummen (E313 en E314) vlakbij
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
1283 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
NC9ZLJAUP8JD
Makelaar Code
111907
EPC Waarde
676 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€239.000 / Heylen Vastgoed
18 Feb 2024
€259.000 / Heylen Vastgoed
29 Oct 2023
€269.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com