Home Te Koop Huis 3560 Lummen
Thiewinkelstraat 25
Kaart

Thiewinkelstraat 25

3560 Lummen Huis Te Koop
180 m² wonen
913 m² perceel

Ontdek de unieke kansen in dit veelzijdige pand met ImmoFusion: bekijk onze 3D-TOUR en ervaar het alsof je er zelf doorloopt! Geniet van een ruime woonkamer met naadloze verbinding naar een uitnodigende keuken met dubbele spoelbak, dampkap, elektrisch vuur en koelkast. De veranda kan worden omgetoverd tot perfecte handelsruimte met een eigen ingang en een technische ruimte met douche en een apart gastentoilet. Bovenverdieping biedt drie royale slaapkamers en een badkamer met bad, lavabomeubel en wastafel. Door het weelderige buitenterras, garage en tuin, is de mogelijkheid voorhanden om een prachtig thuis of bloeiende zaak te creëren. Neem contact met ons op via 078/78.78.70 of kom gewoon langs op ons kantoor in Lummen om meer te weten te komen over de ontelbare mogelijkheden van dit vastgoed.

* * *

Thiewinkelstraat 25 - 3560 Lummen - Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Deze veelbelovende woning biedt een unieke kans voor investeerders of renovatie-enthousiastelingen op zoek naar een veelzijdig pand. De mogelijkheden voor dit pand zijn eindeloos! Benut de ruimte voor een eigen onderneming in de veranda terwijl je geniet van het comfort van de aangrenzende woonruimtes. Of gebruik het als een ruim en comfortabel huis voor een groeiend gezin.
Betreed deze woning via de gastvrije inkomhal die leidt naar de woonkamer, een ruimte die met gemak al uw meubels omarmt. Geniet van de naadloze verbinding met een uitnodigende keuken, voorzien van een dubbele spoelbak, dampkap, elektrisch vuur en koelkast.
De keuken opent de deur naar de veranda, een veelzijdige ruimte die transformeert naar uw wensen en perfect als handelsruimte met een eigen ingang kan dienen. Verderop vindt u de technische ruimte met douche en een apart gastentoilet.
De trap leidt naar de bovenverdieping, waar drie royale slaapkamers en een badkamer met bad, lavabomeubel en aparte wastafel op u wachten. De zolder kan omgevormd worden tot 4 grote kamers.
Buiten strekt een weelderige tuin zich uit, omringd door een garage en een sfeervol overdekt terras - een ideale omgeving om te genieten van het buitenleven.
Grijp deze kans om een veelbelovend renovatieproject te transformeren tot een bloeiende zaak of een prachtig thuis. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek de potentie van dit unieke vastgoed in Lummen!
Pluspunten:
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
913 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
JU54TJMJ8G6I
Makelaar Code
5589116
EPC Waarde
497 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220309-0002559157-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Nov 2023
€199.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com